Opblåsbare Alle Round Board SUP

Opblåsbare Alle Round Board SUP

Produktdetaljer: Opblåsbare Alle Round Board SUP Oppustelige rundt om bord SUP er præget af sikkerhed, let og stiv. Ved at udnytte innovativ dropstitch teknologi gør det muligt at bygge en meget stivere konstruktion, men også lettere SUP-bord, som du aldrig vil ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Opblåsbare Alle Round Board SUP

Oppustelig rundt om bord SUP er præget af sikkerhed, let og stiv. Ved at udnytte innovativ dropstitch-teknologi gør det det muligt at bygge en meget stivere konstruktion, men også lettere SUP-bord, som du aldrig vil få det. Vi bruger en unik teknologi - en øvelse til at lægge tre lag på sømmen på SUP-bordet for at afslutte den unikke proces perfekt til at eliminere risikoen for lækage, så holdbarheden øges.

Oppustelige rundt om bord SUP har været godt modtaget blandt kunder på grund af sin allround form og tilgængelige kapaciteter og kan bruges til familiemedlemmer til erfarne paddlere i cruising og endda surfing ved småbølger.

Oppustelige rundt om bord SUP er veludstyret med højtryksventil, finarrangement, D-ringe med bungee bærehåndtag. Dens tilbehør omfatter bærepose, håndpumpe, reparationssæt og aluminiumspatel.

Specifikation

Længde: 10'

Bredde: 32 ''

Tykkelse: 4 ''

Ryttervægt: 60-100 kg

  

  

Hot Tags: oppustelige allround bord sup, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like