Oppusteligt Air Track Mat Gym

Oppusteligt Air Track Mat Gym

Produktdetaljer: Luftbane Oppustelig mat-score og regler (kvinder) Kvinders gulvøvelser i kvinders gymnastik, gulvøvelser, den fastsatte tid er 70 til 90 sekunder. Bevægelserne er forud arrangeret og består af dygtige bevægelser og dansebevægelser. Forskellen mellem dette ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

详情

Luftbane oppustelig mat

Scoring og regler (kvinder)

 

Kvinders gulvøvelser i kvinders gymnastik, gulvøvelser, den fastsatte tid er 70 til 90 sekunder. Bevægelserne er forud arrangeret og består af dygtige bevægelser og dansebevægelser. Forskellen mellem denne og andre begivenheder er, at gymnaster får lov til at udtrykke deres personlighed frit gennem dans og musik.

 

Nøglen til at sikre gennemførelsen af vanskelige bevægelser er udførelsen af professionelt sportsudstyr. Ydelsen af oppustelig gymnastikmåtte er upåklagelig.

 

Kombinationen af bevægelser bestemmes af atleterne og deres træner. Mange nationale hold ansætter specialkoreografer til at designe et komplet sæt bevægelser for atleter. Berømte eksperter på gulvøvelser inkluderer Adriana Pop, Nancy Roche og Geza Pozar. Der er også nogle, der arrangerer deres egne bevægelser. Nogle atleter skifter et sæt gulvøvelser hvert år, mens andre holder det samme sæt øvelser i flere sæsoner. Normalt bruger en atlet ikke mere end et sæt vanskelige gulvøvelser på samme tid i en sæson. Men der er også undtagelser, såsom de olympiske lege i 1996, Dina Kotchetkova fra Rusland brugte forskellige musik og to forskellige sæt bevægelser i allround-konkurrencen og enkeltfinalen i freestyle gymnastik.


Hot Tags: gummibas, gym, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like