Oppusteligt luftgulv til tumling

Oppusteligt luftgulv til tumling

Produktdetaljer: Oppusteligt luftgulv til tumling af svingeaktion (svingdel) En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en slags handling, der ændrer den relative position af hver del af det menneskelige legeme gennem muskelanstrengelse, justerer og kombinerer bevægelseshastigheden for hver del af det menneskelige ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppusteligt luftgulv til tumling

Gynge handling

(svingdel)

En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en slags handling, der ændrer den relative position af hver del af menneskekroppen gennem muskelanstrengelse, justerer og kombinerer bevægelseshastigheden for hver del af menneskekroppen og får menneskekroppen til at bevæge sig med variabel hastighed. I henhold til egenskaberne ved hastighedstildelingen af hver del af den menneskelige krop, kan den opdeles i pendul, bøjning og forlængelse, sløjfe og så videre. Det er den mest komplicerede og varierede type handling i instrumentgymnastik. Det er nyttigt at kultivere fornemmelsen af rytme, forbedre kroppens koordinationsevne og styrke muskelstyrken og den rumlige orienteringsevne.

Vault

En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en slags bevægelse, som hele menneskekroppen passerer over instrumentet efter at have løftet sig op. I henhold til den menneskelige bevægelses retning er der tre slags spring: positivt spring, rygspring og sidesprang. I henhold til den menneskelige krops holdning efter hoppet er der benhopp, bøjningshopp, ståhopp og så videre. Når man udfører denne form for handling, tager den menneskelige krop et højere løft, flyver i længere tid og er farligt.

Statisk bevægelse

(hold del)

En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til den statiske stilling, der opretholder balancen og stabiliteten i kroppen gennem koordinationen af muskler og stopper i et bestemt tidsrum i rummet i henhold til de fastsatte krav. Såsom forskellige hængende, understøttende og inverterede bevægelser. I processen med at afslutte bevægelsen hører den til isometrisk sammentrækning med hensyn til musklernes arbejdsegenskaber; hvad angår vejrtrækningskarakteristika, er der former for abdominal og brystet vejrtrækning.

Disse bevægelser kræver et højt niveau af luftgulv, hvilket kræver hårdhedsstøtte, god dæmpningskraft og elasticitet. Den oppustelige gymnastikpude kan være perfekt kvalificeret til denne opgave.

Hot Tags: oppusteligt luftgulv til at tumle, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like