Oppustelig Yoga Mat til Vand

Oppustelig Yoga Mat til Vand

Produktdetaljer: Oppustelig Yoga Mat til Vand Yoga er generelt antaget at øve i gymnastik til yoga formål. Yoga kan praktiseres enten i rummet eller på vandet. Der er seks store fordele ved at gøre yoga på vand. Taber sig: Som en aerob sport kan yoga hjælpe med at reducere mere iltindhold ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig Yoga Mat til Vand

Yoga er generelt antaget at øve i gymnastik til yoga formål. Yoga kan praktiseres enten i rummet eller på vandet. Der er seks store fordele ved at gøre yoga på vand.

Taber vægt:

Som en aerob sport kan yoga hjælpe med at reducere mere ilt på vand end at gøre på jorden. Det spiller altid en afgørende rolle i at accelerere fedtstofskiftet og reducere kropsfedt.     

Øget opmærksomhed:

Når du praktiserer yoga asana på vand, vil der blive lagt større vægt på afslapning og koncentration. Når du flyder på vandet, formår du at slappe af både fysisk og mentalt for at passe perfekt sammen med omgivelserne omgivet af dig.

Forbedring af kardiovaskulær:

Vi ved alle, at svømning i vid udstrækning afhænger af, hvor godt kardiopulmonal funktion er, som kan hjælpe fedtintensive og muskelkontrakteret til kropsbygning. Det spiller en afgørende rolle i at transportere ilt, kuldioxid og blod i din krop.

Massage og hudpleje:

Vandtryk kan hjælpe med at gøre massage på vores muskel og vores krop. Når du laver yoga asana i vand, kan mængden af sved reduceres for at beskytte vores hud.

Eliminere træthed:

Med ordentlig åndedrætfrekvens og massage på kroppen ved vandtryk kan yoga i vand strække ud din knogle og muskel for at fjerne træthed.

Skabende figur:

Jo mere du træner yoga i vand, jo hurtigere accelererer du udslippet af kropsoverfladetemperaturen. Det gør også ordentligt arrangement af dit fedt, så din figur bliver mere fleksibel.  

 

Hot Tags: oppustelige yogamåtte til vand, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like