Oppustelig rund, blød luftplacering til luftspor

Oppustelig rund, blød luftplacering til luftspor

Produktdetaljer: Opblåsbare runde Soft Air-spot til Air Track For at imødekomme behovet for oppusteligt gymnastikudstyr fra vores faste og nye kontaktkunder rundt om i verden, kom en ny version af det oppustelige udstyr ud af vores fabriksopustelige runde bløde luftplade til air track ....
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Opblåsbare Runde Soft Air Spot til Air Track

For at imødekomme behovet for oppusteligt gymnastikudstyr fra vores regelmæssige og nykontaktkunder rundt om i verden, kom en ny version af det oppustelige udstyr ud af vores fabriksopustelige runde bløde luftplade til flytrafik. Airspots er af fin kvalitet og smukt designet, hvilket afspejler vores professionelle personales visdom. Med sin fremragende elastik kan enhver form for gymnastikaktivitet udføres uden vanskeligheder. Med airspot kan du gøre hvad sport du ønsker i en rimelig stand. Det tjener som en pude af en passende størrelse for folk at stå komfortabelt på arbejdspladsen, gymnastik og fitness træning kan også udføres.

  Airsopts er fremstillet af slidstærk PVC presenning med vandtæt, høj styrke og høj densitet. Det kan blive oppustet og deflateret, og transporteres og opbevares nemt.

Hot Tags: oppustelige runde bløde luft spot for air track, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like