Oppustelig mat til yoga

Oppustelig mat til yoga

Produktdetaljer: Oppustelig måtten til yoga Oppustelig måtten til yoga er et must for vandyoga, der nyder enorm popularitet både nationalt og internationalt. Med premium kvalitet PVC med drop-stitch-materialer, bestemmes blødheden af den oppustelige mått i vid udstrækning af det, du har brug for. Matten ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig mått til yoga

Oppustelig mat til yoga er et must for vandyoga, der nyder enorm popularitet både indenlandske og internationale. Med premium kvalitet PVC med drop-stitch-materialer, bestemmes blødheden af den oppustelige mått i vid udstrækning af det, du har brug for. Matten kan også rulles op, når den tømmes og er let at transportere og opbevare. PVC-materiale har karakterer som vejrbestandighed, vandtæt og betændelseshæmmende. Det kan også placeres på jord og vand og indendørs og andre forskellige steder uden at blive påvirket af klimaændringer.

   Den oppustelige måtten til yoga har egenskaber som ikke-giftig, ikke-skarp, koldbestandig, ældningsbestandig, bedre rebound-modstandsdygtighed og antistatisk. Der vil straks være en følelse af stærk og solid, i det øjeblik dine palmer og fodsåler berører måtten. Matten holder dig også sikker, da fodsålen berører den på grund af dens fremragende rebound-modstandsdygtighed. Du får ikke ondt selv når du falder fra det høje sted.

IMG_5510_副本_副本

IMG_6501_副本

IMG_6503_副本

2_副本

4

3

1_副本

Hot Tags: oppustelig mat til yoga, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like