Oppustelig afbalanceret bjælke

Oppustelig afbalanceret bjælke

Produktdetaljer: Oppustelig balanceret bjælke Konkurrenceetikette Gymnastikkonkurrencen på oppustelig afbalanceret bjælke skal deltages på forhånd og derefter trækkes tilbage efter konkurrencen. Indgangs- og udgangssteder skal være ordnede, ikke overfyldte, respektere de gamle og elske de unge. Gå ikke ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

61oZr7PL6zL._SL1300__副本

Oppustelig afbalanceret bjælke

Konkurrenceetikette

 

Gymnastik-konkurrencen på oppustelig afbalanceret bjælke skal deltages på forhånd og derefter trækkes tilbage efter konkurrencen. Indgangs- og udgangssteder skal være ordnede, ikke overfyldte, respektere de gamle og elske de unge.

 

Gå ikke rundt når du vil under spillet. Det er bedre at gå igen, når spillet er suspenderet eller hvilt. Tal ikke højt i lokalet, opfør dig civilt, strø ikke overalt og forby rygning.

 

Mobiltelefonen skal slukkes eller indstilles i vibrations- og stilhedstilstand, når du ser kampen.

 

At lære den nødvendige konkurrenceviden afhænger ikke kun af atleternes smukke bevægelser, men også af deres evner og stilarter. Vi skal ikke kun sætte pris på atleternes udsøgte færdigheder, men også mærke deres stædig stil og egenartede kvalitet. Det jubler ikke kun landets atleter i en oppustelig balanceret bjælke, men bifalder også udenlandske atleter. Vær entusiastisk uden mani, lidenskabelig uden at miste mål.

 

Atleter er nødt til at eliminere alle misforståelser, inden de udfører deres bevægelser, være rolige og rolige og koncentrere alle deres energier om, hvad de vil udrette. På dette tidspunkt bør publikum koncentrere sig om at se på, ikke klappe, hejse, for ikke at råbe navnene på atleter.

 

Brug ikke flash, når du tager fotos, fordi blinkende lys vil distrahere atleternes opmærksomhed, påvirke atleternes vurdering af pladshøjde og tidsretning og kan endda forårsage spilfejl eller kvæstelser. Det er korrekt og passende for atleter at råbe for tankning, når de er ved at dukke op og klappe i slutningen af deres bevægelser.

 

Gymnastik er en sport scoret af dommerne. Når du tror, at der er et fænomen med uretfærdige dommere, skal du ikke skynde dig, ikke impulse og begrænse dine følelser. Måske er denne uretfærdighed bare fordi du ikke ved nok om reglerne. Det er det bedste valg at tilskynde atleter og dommere til at fortsætte med at se følgende spil.

 

I slutningen af spillet, når du forlader spillestedet, skal du tage affaldet ud med dig.

 

Der er så mange mennesker, der elsker gymnastik. For nylig er oppustelig gymnastisk pude til husholdning blevet elsket af folk, og engang var der et fænomen af udsolgt.


61HRbeBog5L._SL1300__副本


2_副本

0aa10316552f318b44b52dcd49a3d1a

1_副本


Hot Tags: oppustelig afbalanceret bjælke, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like