Oppustelig luftbane til tumling

Oppustelig luftbane til tumling

Produktdetaljer: Oppustelig luftbane til tumbling Som nyt produkt er oppustelig gymnastikmåtte efterspurgt af gymnast og atleter for sin gode præstation. Gyngehandling En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en slags handling, der ændrer den relative position for hver del af ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig luftbane til tumling

Som et nyt produkt er oppustelig gymnastikmåtte efterspurgt af gymnast og atleter for sin gode præstation.

Gynge handling

En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en slags handling, der ændrer den relative position af hver del af menneskekroppen gennem muskelanstrengelse, justerer og kombinerer bevægelseshastigheden for hver del af menneskekroppen og får menneskekroppen til at bevæge sig med variabel hastighed. I henhold til egenskaberne ved hastighedstildelingen af hver del af den menneskelige krop, kan den opdeles i pendul, bøjning og forlængelse, sløjfe og så videre. Det er den mest komplicerede og varierede type handling i instrumentgymnastik. Det er nyttigt at kultivere fornemmelsen af rytme, forbedre kroppens koordinationsevne og styrke muskelstyrken og den rumlige orienteringsevne.

Foldning og spring

En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en slags bevægelse, som hele menneskekroppen passerer over instrumentet efter at have løftet sig op. I henhold til den menneskelige bevægelses retning er der tre slags spring: positivt spring, rygspring og sidesprang. I henhold til den menneskelige krops holdning efter hoppet er der benhopp, bøjningshopp, ståhopp og så videre. Når man udfører denne form for handling, tager den menneskelige krop et højere løft, flyver i længere tid og er farligt.

Foldning af statisk handling

En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til den statiske stilling, der opretholder balancen og stabiliteten i kroppen gennem koordinationen af muskler og stopper i et bestemt tidsrum i rummet i henhold til de fastsatte krav. Såsom forskellige hængende, understøttende og inverterede bevægelser. I processen med at afslutte bevægelsen hører den til isometrisk sammentrækning med hensyn til musklernes arbejdsegenskaber; hvad angår vejrtrækningskarakteristika, er der former for abdominal og brystet vejrtrækning.

Hot Tags: oppustelig luftbane til tumbling, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like