Multifunktionsopustet Airtrack

Multifunktionsopustet Airtrack

Produktdetaljer: Allsidig opblåsbar Airtrack Judo mat er praksis af judo, vil langvarig brug af judo mat blive et sted at skjule snavs, af hensyn til sundhedspersonale, regelmæssig rengøringsmåtte, hold judo måtten ren . Opustelige judo pad, lettere at rengøre, kan spille en ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Multifunktionsopustet Airtrack

Judo mat er praksis af judo, vil langsigtet brug af judo mat blive et sted at skjule snavs, af hensyn til sundhedspersonale sundhed, regelmæssig rengøring måtten, holde judo måtten ren. Oppustelig judo pad, lettere at rengøre, kan spille en bedre rolle i sikkerhedsbeskyttelse.

I den daglige brug af oppustelig judo måttet bør man være opmærksom på at forhindre overfladen i at blive ridset af skarpe værktøjer og brændt af cigaretstumper, ingen behov for modsikker behandling, når man forlader fabrikken Judo mattan og menneskekroppen, lette en del af rensningstrykket, bør snavs på matten rengøres i tid og koncis, og den omfattende judo måttet skal rengøres og desinficeres regelmæssigt i to til tre måneder for at sikre brugerens sikkerhed. Sund og rask.

Vores fabrik producerer hovedsageligt: oppustelig gymnastikmåtte, oppustelig sportsmåtte, oppustelig højspringsmåtte, oppustelig boksegulv, oppustelig judo-matte, oppustelig yogamåtte, vand yogamåtte, padleplank osv. Den luftfyldte gymnastikpude med tykkelse på 30cm er mere velegnet til backstyle og polstringhøje pudehynder, hvilket bidrager til udøvelsen af vanskelige bevægelser. Efter antistatisk behandling føles føttene behagelige, elasticiteten er god, reaktionen er hurtig, leddene er glatte, og lokalet består af flere finér. Den luftfyldte gymnastikmåtte med en tykkelse på 10 cm er mere velegnet til kampsporttæpper. Den generelle standardfarve er grøn, blå og rød. Design, tykkelse og farve kan tilpasses efter brugerens krav.

Hot Tags: allsidig-purpose oppustelig airtrack, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like