Straight Center oppustelige Air bane med håndtag

Straight Center oppustelige Air bane med håndtag

Produkt detaljer lige Center Line oppustelige Air spor med håndterer oppustelige air spor fem noter: 1. for at opretholde indendørs hygiejne og sikkerhed, sko skal tages ud, når du indtaster i gymnastik salen og derefter bære dem at skabe til midlertidig depositum. 2. det er klart, at...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

 

 

 

Straight Center oppustelige Air bane med håndtag

Oppustelige air spor fem noter:

1.       For at opretholde indendørs hygiejne og sikkerhed, sko skal tages ud, når du indtaster i gymnastik salen og derefter transportere dem til skabene for midlertidige indbetaling.

2.       Det er klart, at gymnastik hall er et sted, hvor der findes ingen skarpe genstande, hårde genstande og andre ting, der potentielt forårsager nogen skade på mennesker. Hvis ovennævnte varer er fundet i område, de skal udføres fra dette område og informere operatør med ansvar for denne situation uden tøven for sikkerhed.

3.       Vores oppustelige produkter nyde høje ry og anerkendelse blandt vores gamle og nye kunder på grund af dens kvalitet, design, korrekt layout og farve. Det er bemærket, at børn under 5 år skal være ledsaget af deres værge på en ordentlig måde når dem leger med det. Mange opmærksomhed bør indføres for at sikre, at nogen del af oppustelige air track mat ikke blive ridset eller punkteret under brug.

4.       Når have det sjovt med produkter på jorden, skal børns forældre korrekt anvendelse ifølge instruktionen og holde som skab afstand som muligt med deres børn, når man spiller.

5.       Læg ikke på jorden med udseendet af sand eller et andet element, at forårsage nogen skade på mennesker.

                                                                                                                                                      

Fordel af oppustelige air spor:

Vores oppustelige air track mat funktioner god elasticitet. Børns knoglestyrke vil blive styrket og blodcirkulationen øges som de vokser op. Vores produkter bidrage til at øge deres lunge volumen ved at hoppe. Det brænder og omdanne overskydende abdominalt fedt, for at opnå formålet med vægttab. Kvinder, især i den langsigtede hoppe proces, kan nå maven, hofte, bryst ekstraudstyr effekt samt stigning kardiopulmonale funktion og udholdenhed og balance. Vores produkter hjælpe folk holde mere balance og koordination.

Hot Tags: lige center line oppustelige air styr med håndtag, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like