Premium kvalitet Oppustelig Air Track til sport

Premium kvalitet Oppustelig Air Track til sport

Produktdetaljer Premium Quality Oppustelig Air Track til Sport Når det kommer til oppustelige produkter, vil folk altid fokusere på materialer, som de er lavet til, og hvis de er stærke nok til at opretholde slagkraft, der udføres som mennesker med forskellig vægt, gør forskellig bevægelse på overfladen af...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer


Premium kvalitet Oppustelig Air Track til sport

 

Når det kommer til oppustelige produkter, vil folk altid fokusere på materialer, som de er lavet til, og hvis de er stærke nok til at opretholde slagstyrke, der gøres som folk med forskellig vægt, gør forskellige bevægelser på overfladen af det. Endnu vigtigere, har disse materialer tendens til at være brændbare, som potentielt kunne true menneskers liv og forårsage skade på ejendom.

 

Vi bruger højteknologi kaldet dropstitch. Vores dropstitch-teknologi er bedre end dette, der tilbydes af andre. I øjeblikket er vores dropstitch maskinfremstillet med specifikation på 1000D * 1000D. Men mange dråbe søm tilgængelige på markedet er kun tilgængelige i 250D * 250D. Fordelene ved vores dropstitch er let vægt, velstyrke og minimal deformitet. Materialet, som vi anvender på det oppustelige luftbanen, er præmiekvalitets PVC af 0,9 mm, hvilket øger slidstyrken for oppustelige luftbaner.

 

Når du bruger vores oppustelige luftspor, kan du være sikker på, at vores oppustelige produkt er stærkt nok til at opretholde regelmæssige formfolk. Når du springer op på vores oppustelige luftbane, kan du blæse luftmåden i den ønskede grad med den pimp, vi tilbød. Vores spor er et innovativt værktøj til at kombinere komfort og fornøjelse for børn.

Hot Tags: Premium kvalitet oppustelige air track til sport, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like