Oppustet og tømt luftbræt

Oppustet og tømt luftbræt

Produktdetaljer: Oppustet og defleret luftbræt Konkurrencested I henhold til reglerne fra International Gymnastics Federation er standardkravene til gymnastikgulv som følger: Længde: 12 meter Bredde: 12 meter Sikkerhedszone: 1 meter De fleste af konkurrenceens dedikerede ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustet og deflateret luftbræt

Konkurrence mødested

I henhold til reglerne fra Det Internationale Gymnastikforbund er standardkravene til gymnastikgulv som følger:

Længde: 12 meter Bredde: 12 meter Sikkerhedszone: 1 meter

De fleste af konkurrenceens dedikerede spillesteder er udstyret med fjedre eller gummi under gulvet for at gøre spillestedet fleksibelt, hvilket kan hoppe højere og reducere påvirkningen af atleterne, når de lander. De oppustelige gymnastikmåtter bruges til bedre elasticitet. Den fulde ydelse af lokalet og gulvet og foråret. Gulvøvelsen definerer klart grænsen, og området uden for grænsen er markeret med et tæppe i andre farver eller med et tydeligt bånd. De fleste af webstederne har et par fod af sikkert område uden for det specificerede sted, og beskytter atleterne desværre falder uden for grænserne.

Tidsbegrænsningen for mænds gulvøvelse er 70 sekunder, og kvinden er 90 sekunder. Der er et soundtrack i kvinders konkurrence.

Hot Tags: oppustet og deflateret luftplade, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like