Oppustelig yogamåtte til kropsbygning i vand

Oppustelig yogamåtte til kropsbygning i vand

Produktdetaljer: Oppustelig Yoga Mat til Body Building i Vand Vand yoga er en helt ny og innovativ metode, der kombinerer grundlæggende principper for vandøvelse med yogapositioner, som folk er bekendt med. På nuværende tidspunkt viser mange mennesker deres entusiasme for vand yoga i Amerika ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig Yoga Mat til Body Building i vand

Vand yoga er en helt ny og innovativ metode, der kombinerer grundlæggende principper for vandøvelse med yoga-holdninger, som folk er bekendt med. På nuværende tidspunkt viser mange mennesker deres entusiasme for vand yoga i Amerika, mens Japan ser vand yoga kropsbygningsprogram oprettet i natatorier. I Kina forbliver denne sport stadig i sin barndomsfase.Adventen af oppustelig yogamåtte har ændret dramatisk det sted, hvor yoga almindeligvis praktiseres fra indendørs til udendørs. Da du vil holde din krop balance, mens du praktiserer udpeget yoga arbejdsstil i vand, er det umuligt at afslutte det uden at bruge vand yoga måtten. Du kan vælge den rigtige størrelse af vand yogamåtte baseret på din figur.

 

Når det kommer til vand yoga, er der 4 fordele, som du kan nyde:

1. Eliminerer fysisk træthed: Koordinerer med åndedrætsmetode og udnytter vandtrykket. Vand yoga er designet til at massere, klemme og gnide indre organer, kirtler, hud, muskler og knogler for at slappe af muskler og led og eliminere svagheden.

 

2. Opmærksomhed forbedret: Vand yoga kan hjælpe os med at lære at slappe af og koncentrere sig. Derudover doserer det en masse arbejde for at øge sans for balance. Du skal helt slappe af mens du praktiserer yogapositioner, når du sidder på yogamattan i vand.

 

3. Kardiovaskulær funktion øges: Vand yoga er designet til at øge øvelser, der kræves for at styrke muskelkraft, muskeludhold og hjerte-lungefunktion. Når du gør yoga i vand, kræver det flere kalorier end det i land, hvor mere ekstra fedtindtagelse vil blive forbrugt og muskler kontraheres til perfekt figur, men øger også kardio lungfunktionen for at øge transporten af ilt, kuldioxid og blodcirkulation omkring legeme.

 

4. Massage og hudpleje: På grund af mindre sved, der produceres ved træning i vandet, kan yoga i vand reducere irritation af saltholdighed i sved mod hud efter træning i jorden.


Hot Tags: oppustelig yogamatta til kropsbygning i vand, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like