Oppustelig Standing Mat til gymnastik

Oppustelig Standing Mat til gymnastik

Produktdetaljer: Oppustelig Standing Mat til gymnastik Gymnastikbegivenheder Oppustelig MATS hjælper atleter med at yde bedre. Mænds atletiske gymnastik inkluderer gulvtræning, pommelhest, ringe, hvælving, parallelle stænger og vandrette stænger. Gulvøvelse: gulvet er 12 meter langt og bredt. Det...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig Standing Mat til gymnastik

Gymnastikbegivenheder

Oppustelige MATS hjælper atleter med at yde bedre.

Mænds atletiske gymnastik inkluderer gulvtræning, pommelhest, ringe, hvælving, parallelle stænger og vandrette stænger.

Gulvøvelse: gulvet er 12 meter langt og bredt. Hele sæt gulvøvelser er hovedsageligt sammensat af færdighedsbevægelser. De kombineres med andre gymnastiske bevægelser, såsom styrke og balance, blød bevægelse, sandhed og dans, og danner således en hel rytmisk harmoni og rytmisk koordination. Et sæt træk bør drage fuld fordel af hele feltet (12 mx 12 m) og være afsluttet på 50 til 70 sekunder. Gulvøvelse til færdighedsstreng og statisk bevægelse har strenge krav, krav har fremadskridtstreng, bagudkvalificeringsstreng, statiske bevægelseskrav har visse vanskeligheder. Der var ingen musik under mænds gulvøvelse.

Pommelhest: 1,05 m høj, 12 cm høj ring. Pommelhest er i alle dele af hesten, med forskellig understøttelsestilstand for at fuldføre forskellig total rotation og svingbevægelser er de grundlæggende egenskaber ved et sæt bevægelser i pommelhestehændelse. Når du foretager total rotation, skal du fokusere på totalrotation af parallelle ben. Det er tilladt at have handlingen med at dreje krop eller ikke dreje krop gennem håndstand, handlingen af forskellige strukturgrupper skal afsluttes i fuld sving, kan ikke stoppe, der er ingen magthandling i dette projekt.

Løftring: ringen er 2,55 meter høj. Et sæt ringbevægelser skal være sammensat af nogenlunde lige stor andel af sving- og statisk kraftbevægelser, disse bevægelser og forbindelser afsluttes gennem ophængning, gennem eller ind i støtte, gennem eller i håndstand, for at fuldføre handlingen af den lige arm. Fra sving til statisk kraft eller fra statisk kraft til svingovergang er et bemærkelsesværdigt træk ved moderne gymnastik, gør statisk handling, kravet er stille, kan ikke have stor sving. Ringen kræver en vis sværhedsgrad at svinge fremad for at afslutte håndstanden og tilbage for at fuldføre håndstandssvingningen, men kræver også et vanskeligt krav om statisk kraft.

Vault: 1,35m høj. Den hvælvende hest startes af opkørslen og afsluttes med benene sammen. Den længste afstand til opkørslen er 25 meter. Opkørslen tillades at blive afbrudt, men det er ikke tilladt at vende tilbage til at køre igen.

Parallelle stænger: 1,75 m høje. Parallelle søjler er sammensat af svinge- og flyvehandlinger valgt fra adskillige strukturelle grupper, som er afsluttet gennemgående af forskellige støtte- og ophængsaktioner. Når du udfører de parallelle bjælker, er det påkrævet at starte fra den parallelle bjælkes stående position. Ingen forudgående bevægelser er tilladt. Maksimalt tre pauser eller statiske bevægelser er tilladt i et sæt bevægelser.

Horisontale søjler: 2,55 meter høje. Hele bevægelsen af vandret bjælke er sammensat af svingeaktion, som kan udføres uden afbrydelse ved hjælp af forskellige grebsmetoder. Det inkluderer stor løkke, nær bjælkehandling, roterende krop omkring kroppens længdeakse og flyvehandling. Lad en enkelt arm svinge over barens hængende overflade to gange. Vandret bjælke kræver en vis sværhedsgrad i luften, såsom særlige krav.

Kvinderne

Kvinders atletikgymnastik inkluderer hvælving, ujævn barer, balancebalance og gulvtræning.

Hvelvende hest: kropslængden er 160 ~ 163 cm, kropsbredden er 35 ~ 36 cm. Ma gao varierer efter aldersgruppe, 125 cm for voksne og 100 cm for børn Benene er af jern og kan hæves eller sænkes. Sæt udstyr, der hjælper med at springe foran hvælvende hest til at kalde bue for at hjælpe springbræt, det er også et uundværligt udstyr til hvælving af hest, bord er højt 20 ~ 30 centimeter, det er lavet med krydsfiner, har en vis fleksibilitet. Alle spring skal udføres med begge hænder, og længden på opkørslen afhænger af personen. Hvelvet kan opdeles i flere grupper i henhold til forskellige typer spring i luften, og antallet, som træneren har givet før hvælvet, repræsenterer forskellige bevægelser.

Ujævn barer: en speciel begivenhed for kvinders gymnastik. Det består af to søjler, en høj og en lav. Afstanden mellem søjlerne kan justeres. Den lave bjælke er 130 ~ 160 cm høj, mens den høje bjælke er 190 ~ 240 cm høj. Den vandrette bjælke er elliptisk med en lang diameter på 5 cm og en kort diameter på 4 cm. Det er lavet af glasfiber- og træbjælkeoverflade med god elasticitet og fasthed. I reglerne er der specifikke krav til kombinationen af forskellige vanskeligheder ved det komplette sæt bevægelser, antallet af konvertering mellem den lave bjælke og den høje bjælke, vanskeligheden ved flyvebevægelsen og vanskeligheden ved at dreje kroppen.

Balancestråle: 5 meter lang, 0,1 meter bred. Højden på bjælken kan stige eller falde efter behov.

Den officielle løbshøjde er 1,2 meter. Der er ingen tidsbegrænsning for at fuldføre balancen, og der er strenge regler for vanskeligheden ved det komplette sæt bevægelser og luftfærdighederne.

Gulvøvelse: det er et projekt, som mænd og kvinder har til fælles, området er 12 × 12 kvadratmeter, tæppe sætter en masse svampblok nedenfor, så gulvets træningsgrund er forskellig fra det generelle gulv, har god fleksibilitet og pufferydelse, letter det gymnastiske springtrin, som atleten fuldfører alle slags høje vanskeligheder og dygtighed til at vende action ovenover. Nogle europæiske konkurrencer begyndte at bruge 20 cm tyk oppustelig gulvmåtte, oppusteligt gulv under svampen som en fjederpude, præstation langt bedre end traditionel gymnastikmåtte. Gulvet øvelse er somersault og dygtighed bevægelse, der afsluttes under musikken uden akkompagnement, gulvet øvelse har det strenge sted og tidsbegrænsning, anmoder atlet at afslutte bevægelsen inden 70 ~ 90 sekunder. Der er også strenge grænser for vanskeligheden ved spillernes færdigheder og forbindelserne mellem dem.

Hot Tags: oppustelig stående mått til gymnastik, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like