Oppustelige Gymnastik Med Air Track Funktion

Oppustelige Gymnastik Med Air Track Funktion

Produktdetaljer: Oppustelige Gymnastik med Air Track Funktion Grundlæggende regler for gymnastik I den foreløbige konkurrence konkurrerer atleterne for både gruppe- og individuelle kvalifikationer. Hold scorer er individuelle Summen af projektresultater. I den nuværende cyklus (indtil 2011) er 654 turneringer ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig Gymnastik med Air Track Funktion

    Grundlæggende regler for gymnastik

I den indledende konkurrence konkurrerer atleterne for både gruppe- og individuelle kvalifikationer. Hold scorer er individuelle

Summen af projektresultater. I den nuværende cyklus (indtil 2011) implementeres 654 turneringer, dvs. 6 spillere pr. Hold, 5 spillere pr. Hold, og de højeste 4 scoringer registreres i den samlede score. Den øverste 8 af gruppens samlede score kom ind i gruppens finaler; top 24 af mænds 6 / damer 4 samlede scoringer kom ind i de individuelle allroundfinaler; Den øverste 8 af hver enkelt score kom ind i de enkelte finaler. Hvert land sender op til to spillere for at deltage i den endelige af de enkelte begivenheder. Hvis mere end tre spillere fra hvert land indtaster en finale, vil de være i top to, og den niende (allround 25) vil være i finalen og så videre. Hvis en deltager deltager i den foreløbige løb af hvælvingshest, indgår resultaterne af det første spring i gruppen og de samlede resultater.

Team finaler, gennemførelsen af 633 konkurrence system, hver af de tre spillere, tre point er inkluderet i den samlede score.

Enkeltfinaler er generelt opdelt i to dage, mænds gulvøvelse, pommelhest, ringe, kvinders vault, ujævne søjler på den første dag, mænds hvælving, parallelle stænger, vandrette stænger, kvinders balancestråle, gulvøvelse på den anden dag.

Den oppustelige gymnastikmåtte kan bedre sikre sikkerheden ved konkurrencen.

Før starten af spillet

Atleter gør præ-konkurrence øvelser i forskellige arrangementer før konkurrencen begynder.

Tiden er 30 sekunder for hver person (50 sekunder for parallelle stænger og ujævne søjler). Hvert hold har fem personer, i alt 2 minutter og 30 sekunder. Efter starten af konkurrencen holder dommens dommer det grønne flag eller tænder det grønne lys, hvilket er et signal til atleterne, der forbereder konkurrencen. Hvis 30 sekunder efter signalet er sendt, har atleten ikke tændt udstyret, selvom han afholder sig, vil han blive tildelt 0 point.

Hot Tags: oppustelig gymnastik med air track funktion, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like