Oppustelig Gymnastic Mat Inflated og deflated for alsidigt formål

Oppustelig Gymnastic Mat Inflated og deflated for alsidigt formål

Produktdetaljer: Oppustelig Gymnastic Mat Inflated og deflated for alsidige formål Gymnastik er et hoved kursus i Physical Education Specialitet i kinesiske gymnasier institutter og afdelinger. Det er også et af de grundlæggende indhold af undervisningsundervisning i universiteter og ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig Gymnastic Mat Inflated og deflated for alsidigt formål

Gymnastik er et hovedmål for fysisk uddannelse specialitet i kinesiske gymnasier institutter og afdelinger. Det er også et af de grundlæggende indhold i undervisningsundervisning i universiteter og mellemskoler.

 

Undersøgelse og statistikker viser, at næsten ingen gymnastikudstyr og faciliteter opfylder de krævede standarder. Specifikt er hastigheden ved at nå standarden på udstyrs gymnastikfaciliteter lav, gennemsnittet for at nå standarden på vandrette stænger, parallelle stænger, geder, springkasser og store oppustelige gymnastikmåtter ligger mellem henholdsvis 19,16% og 43,51%. Udstyrssituationen for lystudstyrs gymnastik er generelt utilfredsstillende, hastigheden for at nå standarden på rebhoppe og 2 m * 1 m gymnastikmåtter er høj, og de fleste af dem er blevet erstattet af oppustelige gymnastikmåtter. Gennem feltbesøg fandt vi også, at der er et stort hul i gymnastikudstyr mellem skoler. Sammenlignet med manglen på gymnastikcentre og -faciliteter er udnyttelsesgraden for de eksisterende gymnastikcentre ikke høj, hvilket primært er manifesteret i følgende aspekter: For det første den dårlige vedligeholdelse og styring af de eksisterende gymnastikcentre, hvilket resulterer i rustfletter og alvorlige skade på det meste af det udstyr, der udsættes udendørs, såsom vandrette stænger og parallelle stænger; For det andet er udnyttelsesfrekvensen for de eksisterende udstyrssteder ikke høj.

Uanset om de er gymnasielærere eller universitetsuddannelseslærere, har de arrangeret praktikindholdet i dannelsen og den barehåndede gymnastik i deres almindelige undervisningsundervisning. Årsagen er, at formationsøvelse er indholdet af den fysiske uddannelse, mens ubevæbnet gymnastikøvelse kan anvendes i vid udstrækning i forberedende aktiviteter; gymnastik spil er også det lærerindhold valgt af flertallet af idrætslærere; radioaktivt gymnastik er et grundlæggende øvelsesindhold blandt gymnasieelever, er et obligatorisk indhold, så mere end 93% af gymnasieundervisningslærerne sørger for at sende gymnastik i undervisningen. Undervisningsindhold i gymnastik. Derudover har 77,78% af universitetsuddannelseslærerne brugt radio gymnastik undervisning indhold i deres sædvanlige undervisning i fysisk uddannelse. Dette viser, at kødannelse, ubevæbnet gymnastik, gymnastikspil og radio gymnastik har høj praktik i universiteter og mellemskoler; På grund af begrænsningen af feltudstyr og manglende forståelse for sådanne øvelser af undervisningslærere er det svært at organisere undervisning og let at forårsage skadeulykker, så lærere vælger sjældent en sådan slags træner i normal undervisning. Læreindhold.

Selvom kinesisk gymnastik har opnået fremragende resultater i verdenskonkurrencer, er det således et svagt led i gymnastikundervisning og national deltagelse i universiteter og mellemskoler.

Hot Tags: oppustelig gymnastikmåtte oppustet og deflateret til alsidigt formål, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like