Oppustelig gymnastikmåtte til luftgulv

Oppustelig gymnastikmåtte til luftgulv

Produktdetaljer: Oppustelig gymnastikmåtte til Air Floor Freestyle gymnastik er et af de konkurrencedygtige gymnastikprojekter. Fuldfør handlingssættet på det specificerede sted og tidspunkt. I 1911 blev mænds gulvøvelse opført som en international konkurrence. I 1950'erne var mænds gulv ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppustelig gymnastikmåtte til luftgulv

Freestyle gymnastik er et af de konkurrencedygtige gymnastikprojekter. Fuldfør handlingssættet på det specificerede sted og tidspunkt.

I 1911 blev mænds gulvøvelse opført som en international konkurrence. I 1950'erne blev mænds gulvøvelse domineret af enkle håndsving og flip-flops. To-ugers flips og multi-vendinger dukkede op i 1960'erne. I 1970'erne dukkede en spiral af sammensatte aksler op. I slutningen af 1980'erne var der tre ugers flip og et lige kropsspin. Kvinders gulvøvelse blev opført som en konkurrence på det 12. verdensmesterskab i gymnastik i 1950. I de tidlige 1950'ere blev kvindernes gulvøvelse domineret af dansebevægelser. I 1960'erne var der en tom bevægelse af flip-typen, og moderne dans og moderne musik blev brugt. I de tidlige 1980'ere var der to ugers flip-flops og en drejelig bevægelse. I udviklingen af gulvøvelse bliver gymnastikmåtterne til at beskytte atleter bedre og bedre ved at inddrage videnskabelige og effektive beskyttelsesmetoder. Oppustelige gymnastikmåtter er de nyeste rytmiske gymnastikmaterialer, og deres præstation er langt bedre end traditionelle produkter.

Hot Tags: oppustelig gymnastikmåtte til luftgulv, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like