Oppusteligt gymnastisk luftgulv til konkurrence

Oppusteligt gymnastisk luftgulv til konkurrence

Produktdetaljer: Oppusteligt gymnastisk luftgulv til konkurrence Ordet "gymnastik" blev introduceret til Kina i det 19. århundrede. Imidlertid har mange gymnastiklignende aktiviteter, såsom den berømte medicinske gymnastik "Ba Duan Jin" og befolkningen fra de tidligere dynastier, en lang historie i ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Oppusteligt gymnastisk luftgulv til konkurrence

Ordet "gymnastik" blev introduceret til Kina i det 19. århundrede. Imidlertid har mange gymnastiklignende aktiviteter, såsom den berømte medicinske gymnastik "Ba Duan Jin" og folkets tur fra de tidligere dynastier, en lang historie i Kina.

Udtrykket "Gymnastik" kommer fra den græske gymnastik, der først blev udviklet fra den gamle græske Gymnós (betyder nøgen). De gamle grækere gik ind for forskellige sportsgrene af stærk krop og krop, og de gik også ind for nøgen sport. De mente, at bodybuilding af den menneskelige krop kun kan manifesteres ved fravær af beklædning.

Oprindeligt var deltagerne i de antikke græske lege ikke nøgne, men en løvskyndet spiller løsnet ved et uheld løvehuden under spillet og afslørede kroppens muskler. Det har vist sig, at det nøgne er mere repræsentativt for bodybuilding af den menneskelige krop, og i fremtiden vil det danne en tradition, hvor spillerne skal være nøgne.

De gamle grækere henviste kollektivt til mange træningsmetoder, såsom spring, klatring, wrestling, boksning, dans, ridning og militærspil som gymnastik. Dette koncept er blevet brugt i mange århundreder. Senere blev mange øvelser i græsk gymnastik opført som undervisningsmateriale af nogle skoler i vestlige lande. I det 17. og 18. århundrede blev aktiviteter såsom bjergbestigning, svømning og hopping føjet til den vestlige uddannelse.

Med teknologiens fremskridt er sportsudstyrets ydeevne blevet mere og mere fordelagtigt. I træningen og konkurrencen er der blevet anvendt oppustelige gymnastiske måtter.

I slutningen af 1700-tallet skabte Gutsmutz, kendt som "faren til tysk gymnastik", og en anden tysk gymnastikstifter, Jahn, de parallelle stænger, slynger og de parallelle stænger og slynger, mens de arvede de originale ringe, pommelheste og vandrette bjælkeprojekter. Kondoleancer og andre projekter og reformerede trojanere, springbokse og andet udstyr. Samtidig dannede den svenske gymnastikskole og den tjekkiske gymnastikskole en klassificering af gymnastik. Gennem omfattende forskning i anatomi og fysiologi opfandt de ribbet træ, tværstænger, gymnastikstole, rebstiger osv. Og understregede, at gymnastikbevægelser skulle være smukke og livlige. Arrangementet skal være kompakt, og gymnastikken skal bæres i gymnastik.

Hot Tags: oppusteligt gymnastisk luftgulv til konkurrence, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like