Oppustelig gymnastikmatte luftbane

Oppustelig gymnastikmatte luftbane

Oppustelig gymnastikmåtriskbane Efterhånden som livskvaliteten fortsætter med at forbedre sig blandt mennesker, er oppustelig gymnastikmåtreluftbane blevet mere populær i Kina. Det oppustelige matluftspor fungerer som ”beskytter”, når det kommer til moderne sportsgrene. Det finder bred anvendelse inden for mange områder såsom gymnastik, ...
Chat nu

Produktdetaljer

Oppustelig gymnastikmatte luftbane

Efterhånden som livskvaliteten fortsætter med at forbedre sig blandt mennesker, er oppustelig gymnastikmåtrute blevet mere populær i Kina. Det oppustelige matluftspor fungerer som ”beskytter”, når det kommer til moderne sportsgrene. Den finder bred anvendelse inden for mange områder, såsom gymnastik, yoga, fritidsaktiviteter for vand osv. Med importerede PVC- og drop-stingmaterialer kan oppustelig gymnastikmåtrute tilpasses til at imødekomme kravet om blødhed og specifikation. Matten kan rulles op, når den tømmes. Det har praktisk transport og pladsbesparende.

Karakteriseret ved vejrbestandigt, vandtæt og flammehæmmet, PVC-materiale betragtes som tilpasset til land, indendørs, udendørs og vand uden at blive påvirket af klimafaktoren. Der er ingen frygt for, at oppustelig gymnastikmatteluftbane er tilbøjelig til at blive deformeret og tyndere efter lang brugstid.

Specifikation:

Produktmateriale: PVC og drop søm

Produktfarve: Som billede

Anvendelse: Gymnastik

Garanti: 2 år

Tilbehør: Elektrisk pumpe. Taske, reparationssæt


IMG_1968

IMG_1967

IMG_1970

0aa10316552f318b44b52dcd49a3d1a

2_副本

264eff6149667d686f7b291a3495d47

10682_副本_副本

1_副本

Hot Tags: oppustelige gymnastikmåtter luftbane, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like