Oppustelig luftbane til gymnastik

Oppustelig luftbane til gymnastik

Produkt detaljer Indtil nu har mange producenter, både indenlandsk og internationalt, der har fundet ud af, at der er stort potentiale for oppustelige gymnastikprodukter, det vil sige denne industri er lukrativ. I dette tilfælde konkurrerer de med hinanden for at få fat i et stykke del. Men,...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer






Indtil nu har mange producenter, både indenlandsk og internationalt, der har fundet ud af, at der er stort potentiale for oppustelige gymnastikprodukter, det vil sige denne industri er lukrativ. I dette tilfælde konkurrerer de med hinanden for at få fat i et stykke del. Men spørgsmålet kommer. Kun for rent fortjeneste, er mange oppustelige gymnastikproducenter vant til at "følge udviklingen". Så længe opustelige gymnastikprodukter sælger meget godt, springer de altid langsomt i massehandling.

 

Oppustelige gymnastikprodukter uden innovation ligesom et menneske uden sjælen. Så de skal tage alt i betragtning ved udformning og fremstilling af oppustelige gymnastikprodukter såsom oppustelig luftbane til gymnastik ud fra kundernes perspektiv. For eksempel består vores oppustelige luftbane til gymnastik af præ-lamineret dobbeltlags DWF, materialet er en innovation for dobbeltvægsstof. Det er forskelligt fra normal DWF. Vi laminerede en PVC-struktur med høj densitet i stedet for smeltet PVC med tyndere tråddele. Denne ændring giver nogle klare fordele. For det første er der ingen grund til at klæbe endnu et lag af forstærket PVC udvendigt. Det sparer nogle arbejdskraft og råmateriale omkostninger. For det andet er det lettere end normalt DWF. Det vil være i gennemsnit 2 kg lettere end normalt dobbeltlag.

 

Med pakke for eksempel er vores opblæsbare gymnastikprodukter pakket af brugen af miljøvenlige papirkasser af bølgepap med 7 lag. Denne pakke metode er designet til at forhindre oppustelige produkter i at blive beskadiget forårsaget af løs emballeret metode på en effektiv måde. Før der pakkes, anvendes et lag af beskyttende film til produkterne.


Efter at oppustelige produkter er foldede, brugte vi også højkvalitets forseglet taske til dobbelt beskyttelse af oppustelige produkter i løbet af transport. En holdbar bæretaske leveres med oppustelige gymnastikprodukter, der letter produktpakken. Sammenlignet med vores pakningsmetode har konventionelle pakningsmetode ulemper. Regelmæssigt bølgepap med 3 lag er designet for blødt for at forhindre, at sådanne oppustelige produkter bliver skadet på en effektiv måde i løbet af transporten. Når opustelige produkter bliver foldede, når en almindelig plastpose er revet, hvilket gør de oppustelige produkter mere sårbare over for at blive beskadiget.














Hot Tags: oppustelige luftbane til gymnastik, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like