Oppustelig gymnastik i luftgulvet

Oppustelig gymnastik i luftgulvet

Produktdetaljer: Oppustelig gymnastik i gulvet Den Internationale Gymnastikforening har flere særlige udvalg, heriblandt mænds atletiske gymnastikudvalg (MAG), kvindens atletiske gymnastikudvalg (WAG), den rytmiske gymnastikkomité (AER) og General ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

IMG_9272_副本

Oppustelig gymnastik i luftgulvet

 

Den Internationale Gymnastikforening har adskillige særlige udvalg, heriblandt mænds atletiske gymnastikudvalg (MAG), kvindens atletiske gymnastikudvalg (WAG), den rytmiske gymnastikkomité (AER) og den generelle gymnastikkomité (GG). Med tilføjelsen af færdigheder og trampolin blev der nedsat tekniske udvalg til disse to projekter i 1999. Derudover er der disciplinærudvalg, appeludvalg, atletudvalg og så videre.

 

International Gymnastics Federation udgiver og distribuerer Federation Bulletin 8 gange om året. Det introducerer møderne i eksekutivkomiteen og det tekniske udvalg, offentliggør kongressens optegnelser og offentliggør også tekniske artikler om forskellige emner.

 

Den Internationale Gymnastikforbunds hovedkonkurrencer er: Olympiske turnkonkurrencer hvert fjerde år; Verdensmesterskaber en gang hvert andet år (ulige år); VM en gang om året; Verdensmesterskab i gymnastik hvert andet år; Mesterskaber og gymnastikfestivaler på alle kontinenter (demonstrationspræstationer af atleter i alle aldersgrupper).

 

Den kinesiske gymnastikforening blev medlem af International Gymnastics Federation i oktober 1978.

 

Kinas gymnastikklubber er begyndt at popularisere brugen af oppustelige gymnastikgulve, luftgulve, oppustelige træningsmåtter.

 

Hot Tags: oppusteligt luftgulvet gymnastisk, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like