Grå sort oppustelig mat med rød linje

Grå sort oppustelig mat med rød linje

Produktdetaljer: Grå sort oppustelig måtten med rød linje overhængende (hånd; spænding) En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en statisk handling, hvor menneskekroppens skulderaksel er lavere end instrumentets aksel og udøver spændinger på grebspunktet. "Enkel hængende" betyder ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

517Za8224y5xiangqingoL

Grå sort oppustelig mat med rød linje

overhængende

(hånd; spænding)

En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en statisk handling, hvor menneskekroppens skulderaksel er lavere end instrumentets aksel og udøver spændinger på grebspunktet. "Simple hængende" betyder at hænge instrumentet med kun en hånd. Såsom hængende på den vandrette bjælke. Hånden og en del af kroppen hænger over instrumentet eller berører jorden på samme tid, der kaldes "blandet hængende". Hvis hængende hænger. Det er en af de grundlæggende bevægelser i instrumentgymnastik.

Vend om

(vri drejning)

En af de gymnastiske somersault-bevægelser. Det henviser til den sammensatte somersault-virkning af menneskelig krop, der drejer rundt om langsgående akse, mens den drejer langs tværgående akse i to uger efter opstart. I henhold til drejeretningen kan den opdeles i fremad og bagudgående rotation; i henhold til kropsholdning kan det opdeles i gruppe rotation, flexion rotation og lige rotation; i henhold til antallet af drejecyklusser kan det opdeles i to cyklusser og tre cyklusser.

Rul rundt

(rulle)

En af de gymnastiske bevægelser. Overkroppen rører ved jorden eller instrumenterne igen og roterer også gennem hovedet. Det er opdelt i fremadrulle (fremadrettet handlingsretning) og bagudvals (bagud i retning af handlingen). Det er et af indholdet i træning i gymnastikoplysning.

Disse bevægelser har visse farer, der kræver professionelt luftgulv, dvs. oppustelig gymnastikmåtte for at beskytte atleternes sikkerhed.Hot Tags: grå sort oppustelig mat med rød linje, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like