God kvalitet garanterer oppustelige Airtrack

God kvalitet garanterer oppustelige Airtrack

Produkt detaljer god kvalitet garanterer oppustelige Airtrack til garanti sikkerhed når du laver øvelsen på den oppustelige airtrack, skal have været opmærksomhed til at sikre, at hvis det websted, hvor måtten er skal placeres på er flad, eller hvis der er nogen skarp genstand som brok da glas, søm og...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

                                                                    

 

 

 

God kvalitet garanterer oppustelige Airtrack

At garantere sikkerheden ved gør øvelse på den oppustelige airtrack, opmærksomhed skal er blevet betalt for at sikre, at hvis det websted, hvor måtten er skal placeres på er flad eller hvis der er nogen skarp genstand som glasskår, søm og noget, der kunne trænge ind på måtten en runde webstedet.           

Så mange ulykker relateret til skade på den oppustelige airtrack i de seneste år, dette emne virkelig lød alarmen, som ingen kan være i stand til at unddrage sig. Med hensyn til sikkerheden for mennesker, især for børn, når du laver motion på den oppustelige airtrack, bør alle producenter og operatører sætte en præmie på den høje dagsorden. Efter sikkerhedsforanstaltning bør følges:

1.      Først og fremmest for at sikre, om det websted, hvor airtrack skal placeres er glat og flad. Bør gøres en indsats      for at undgå enhver skarpe genstande som små sten, glasskår og andre objekter, der kan punktere oppustelige aritrack mat for at blive vist rundt på hjemmesiden, for at beskytte eventuelle uventede ulykke sker.

2.      Hvis vindhastigheden når op til moderat vind, skal du stoppe opererer.

Brug metoden for oppustelige airtrack:

1.      Åbn produktet, og bør være korrekt placeret på jorden.

2.      Åbn begge sider af ventilen (hvis der er en D-ring, den statisk trækkraft er ikke højere end 200 kg), og derefter trække ned sikkerhed reb vinkelret på jorden og gøre kontakt med jorden kontaktpunkt;

3.      Fix ekspansion krog på den afmærkede position;

4.      Hvis webstedet mere elektrisk udstyr, elektriske udstyr skal være aktiveret igen, forbyde flere elektriske udstyr på samme tid start. Efter udstyret er fyldt, er det nødvendigt at rense produktet, kontrollere, om udstyr og elektrisk udstyr er beskadiget eller alderen, og hvis der er et problem, reparere eller erstatte det i tide.

5.      Produktet dagligt åben før personalet skal overvåge udstyr kører stat for 10-15 minutter, check udstyr er fast, med eller uden afvigelse fra den faste holdning, løs eller mister forbindelsen.

6.      Brugen af lynlås og andre mentale strukturer, åbning og lukning er ikke glat, denne gang med voks eller olie spray anvendes til struktur overflade og inde, og derefter åbne og lukke flere gange til glat brug.

7.      Fyrværkeri, fyrværkeri og andre brandfarlige og eksplosive genstande.

8.      Føre tilsyn med børn til at spille: gør ikke over og ride i hegnet ovenfor; Må ikke bære sko spille på legetøj; forbudt for at bære skarpe genstande; Slap ikke oppustelige airtrack mat, for at undgå ulykker.

 

 

Hot Tags: god kvalitet garanterer oppustelige airtrack, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like