Fantastisk oppustelig mat med air track

Fantastisk oppustelig mat med air track

Produktdetaljer: Fantastisk opustelig mat med luftbane Kostume krav til gymnastikkonkurrencer Internationale regler for gymnastikscore tyder klart på, at i alle holdkonkurrencer skal sportsfolk have ensartede tøj. I pommel hest, ringe, parallelle barer og vandrette barer, de ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Fantastisk oppustelig mat med air track

Kostume krav til gymnastik konkurrencer

Internationale regler for gymnastikscore tyder klart på, at i alle holdkonkurrencer skal sportsfolk have ensartede tøj. I pommelhest, ringe, parallelle stænger og vandrette stænger skal de have vest, lange gymnastikbukser og gymnastiksko (eller sokker). Årsagen til denne regulering er, at de fire begivenheder hovedsagelig er øvre lemmer bevægelser. Brug af bukser har ikke kun en lille effekt på atleter, men kan også øge den æstetiske følelse af bevægelser. For at sikre at idrætsudøvere kan spille bedre i konkurrencen og skabe bedre resultater, fastsætter reglerne i konkurrencen om disse to arrangementer, at de kan bære shorts eller barfodet (for at forhindre slid). Hvis en atlet overtræder disse regler, trækker han eller hun en bestemt score fra gruppens samlede score eller den enkelte score.

Med hensyn til ydeevne er slynekjole med minikirt den mest egnede på grund af dens bærbarhed og skønhed. Derudover anerkendes blå, når det gælder farve, at den har den virkning at lindre spænding og berolige ned i betragtning af spillernes overraskelse og spænding i konkurrencen. Derfor er den blå suspension bælte i betragtning af forskellige faktorer den mest egnede. Derudover er blå hatte også uundværlige for at inspirere kunstnere.

Nogle arrangementer er begyndt at bruge oppustelige gymnastikmåtter, ikke kun i praksis.

Før instrumentet anvendes

Før spillerne sætter på udstyret, skal de hæve deres højre hånd til dommeren, som ikke kun respekterer dommeren, men minder også dommeren om, at jeg skal begynde at gøre noget. Når en atlet gennemfører et sæt bevægelser, skal han også være opmærksom på dommeren, der angiver, at handlingen er afsluttet. Derefter bestemmer gruppe D-dommerkoncernen et vanskelighedspunkt at vise hele banen i overensstemmelse med atleternes vanskelighed. Gruppe E dommere er forpligtet til at trække teknikken og holdningen af handlingen inden for 30 sekunder og udfylde scorecardet, som sendes til dommerens fordel ved det elektroniske scoringssystem eller løberen. Endelig angiver dommeren slutresultatet af sæt af handlinger i henhold til scoringssituationen for dommerne i gruppe D og E. Hvis et hold på fem atleter har afsluttet spillet, skal de hænge et rødt flag på udstyret eller dreje på det røde lys, hvilket indikerer at kampen er forbi. Hvis det røde flag er hængt eller det røde lys er tændt i alle begivenhederne, meddeler annoncøren atleterne for at rotere begivenhederne. Denne cyklus varer indtil alle seks begivenheder er overstået.

Hot Tags: fantastisk oppustelig matte med air track, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like