Konkurrencedygtig til konkurrencedygtig til oppustelig gymnastisk balancebjælke

Konkurrencedygtig til konkurrencedygtig til oppustelig gymnastisk balancebjælke

Produktdetaljer: Konkurrencedygtig til konkurrencedygtig for oppustelig gymnastikbalancering Beam overhang Et af gymnastikbevægelserne. Henviser til en statisk handling, hvor menneskekroppens skulderakse er lavere end instrumentakslen og genererer en trækkraft på grebspunktet. Hænger kun over ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Konkurrencedygtig til konkurrencedygtig til oppustelig gymnastisk balancebjælke

udhæng

En af gymnastikbevægelserne. Henviser til en statisk handling, hvor menneskekroppens skulderakse er lavere end instrumentakslen og genererer en trækkraft på grebspunktet. Hænger kun over instrumentet for hånd, kaldet "simpel suspension". Såsom overhæng på den vandrette bjælke. Hånden og en del af kroppen hænger over instrumentet eller berører jorden på samme tid, kaldet "blandet overhæng". Såsom et enkelt hængende knæoverhæng. Det er en af de grundlæggende handlinger i gymnastikøvelser.

Rotere

En af gymnastikflipene. Henviser til den sammensatte vendeindsats af kroppen, der roterer rundt om længdeaksen, mens den menneskelige krop drejes over den vandrette akse i to uger efter udflytning. I henhold til drejeretningen drejes forsiden og bagsiden; i henhold til den menneskelige krops holdning roteres kroppen, kroppen roteres, og kroppen roteres; i henhold til antallet af uger i kroppen, er det opdelt i to uger og tre uger.

Rul rundt

En af gymnastikbevægelserne. Henviser til overkroppen igen ved at røre ved jorden eller instrumentet, men også gennem hovedets vippeaktion. Rul frem (bevæg retning fremad) og tilbage rulle (bevæg retning tilbage). Det er et af indholdet i træning i gymnastikoplysning.

Landingen af ringene, gulvøvelse, enkelt- og dobbeltpoleartikler stiller høje krav til jordens dæmpningskraft. Den oppustelige gymnastikmåtte har både hårdhed og god dæmpningseffekt.

Hot Tags: konkurrencedygtig for konkurrencedygtig til oppustelig gymnastisk balancebjælke, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like