Air Track Oppustelig Mat

Air Track Oppustelig Mat

Produktdetaljer: Air Track Oppustelig mat Gymnastik er det generelle navn på alle gymnastikbegivenheder, herunder konkurrencedygtig gymnastik, rytmisk gymnastik, trampolin og andre olympiske arrangementer, samt konkurrencedygtige aerobic, akrobatik og andre ikke-olympiske arrangementer. Konkurrencerende gymnastik er en ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Air Track Oppustelig Mat

Gymnastik er det generelle navn på alle gymnastikbegivenheder, herunder konkurrencedygtig gymnastik, rytmisk gymnastik, trampolin og andre olympiske arrangementer, samt konkurrencedygtige aerobic, akrobatik og andre ikke-olympiske arrangementer.

Konkurrencedygtig gymnastik er en gren af gymnastik. Det er en sport, der gennemfører komplekse og koordinerede bevægelser på foreskrevne instrumenter, og giver scoringer efter bevægelsesscore eller vanskeligheder, arrangement og færdiggørelse af bevægelser.

Kinesisk navn

Kunstnerisk gymnastik

Udenlandske navne

Gymnastik

Historie

Mere end 2100 år

Oprindelsessted

Kina / Det antikke Grækenland

Olympiske arrangementer

1896 Første Athens Olympiske Lege

Fælles konkurrencer

VM, VM, OL

Organisation

International Gymnastics Federation

Gymnastik kan opdeles i tre kategorier: konkurrencedygtig gymnastik, kunstnerisk gymnastik og grundlæggende gymnastik.

Der er både dynamiske og statiske bevægelser i sport.

Grundlæggende gymnastik refererer til en slags gymnastik med relativt simple bevægelser og teknikker. Hovedformålet og opgaven er at styrke kroppen og dyrke god kropsstilling. Hovedobjekterne står over for folkets brede masser. De mest almindelige er broadcast gymnastik og gymnastik til forebyggelse og helbredelse af forskellige erhvervssygdomme. Som det kan ses bogstaveligt, henviser konkurrencedygtig gymnastik til en slags gymnastik, hvis hovedformål er at vinde, få gode resultater og konkurrere om medaljer. Denne form for gymnastik er vanskelig, kompleks og farlig. Alle gymnastiske arrangementer kræver meget høj ydeevne af udstyr, oppustelig gymnastic pad er det sikreste valg.

Der er to slags gymnastik i det antikke Kina: en er gymnastikken til at styrke muskler og knogler for at forhindre sygdomme. Blandt dem er den mest repræsentative teknik teknikken til at "lede og nære kroppen" i den berømte gamle apoteksbog Neijing. Det guidede kort udgravet har været mere end 2100 år siden. Det er ikke kun tidligt, men også rig på indhold: lemmer bevægelse, åndedræt bevægelse, instrumentbevægelse osv. En anden slags findes i oldtidens musik og dans, akrobatik, drama og folkemusikbevægelsesbevægelse.

Hot Tags: air track oppustelig mat, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like