Luftgulv Oppustelig mat

Luftgulv Oppustelig mat

Produktdetaljer: Luftgulv Oppustelig måtte Den nøjagtige visning af alle gymnastikbevægelser kan ikke adskilles fra den hårde træning af atleter og garantien for fremragende sportsudstyr. Flere og flere professionelle atleter bruger luftgulv, også kendt som oppustelig gymnastikmåtte ....
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

201804111607mint blue058060

Luftgulv Oppustelig mat

Den nøjagtige visning af alle gymnastikbevægelser kan ikke adskilles fra den hårde træning af atleter og garantien for fremragende sportsudstyr. Flere og flere professionelle atleter bruger luftgulv, også kendt som oppustelig gymnastikmåtte.

tandbøjle

(hvile; støtte)

En af de gymnastiske bevægelser. Det henviser til en statisk handling, hvor menneskekroppens skulderakse er højere end instrumentaksen og udøver pres på grebspunktet. Den består af simpel understøttelse (kun håndstøtteenhed) og blandet understøttelse (hånd og del af kropsstøtteanordning på samme tid). Det er en af de grundlæggende bevægelser i instrumentgymnastik.

Vandret støtte

(frontrest, vandret hængende skalearm)

En af de understøttende bevægelser inden for gymnastik. Henviser til understøttelsen af kroppen i en vandret position. Kravet om styrkekvalitet er højt. Det er en meget vanskelig statisk bevægelse.

handstand

(håndstativ)

En af de statiske bevægelser i gymnastik. Læg hænderne på oppustelig måtten på luftgulvet, hovedet ned, arme og ben lige kropsomvendelse. I henhold til de afsluttede bevægelser kan de opdeles i: bøjningsarm, bøjningsarm, lige arm, lige arm, bøjningsarm, håndstand med begge hænder, håndstand med en hånd osv. Kravet til overstyrkens styrke og kropsstyringsevne er højere.

saltomortale

(beuypitch; håndtryk, semi-antenne tumbling; forår)

En af de gymnastiske tumblingbevægelser. Det henviser til handlingen ved at holde hænderne på luftbådens oppustelig måtte, stå op og ned i kropsdiameteren og derefter vende på samme tid med håndtryk. I henhold til omsætningsretningen er der tre slags overleveringer: fremad, bagud og sidelæns. Det er også en af de grundlæggende bevægelser i dygtige sportsgrene, såsom støttespring.

1_副本
Hot Tags: luft gulv oppustelig mat, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like