Luftgulv Oppustelig Til Gymnastik

Luftgulv Oppustelig Til Gymnastik

Produktdetaljer: Luftgulv Oppustelig til Gymnastikudvikling Historie af Gymnastik I foråret 1969 blev 14 Hangrave sorteret og udgravet på den sydlige skråning af Wuying Mountain i den nordlige forstad til Jinan City, Shandong-provinsen. Blandt de udsmykkede kulturelle relikvier, et sæt af ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Luft Gulv Oppustelig til Gymnastik

Udviklingshistorie for gymnastik

I foråret 1969 blev 14 Han-gravene sorteret og udgravet på den sydlige skråning af Wuying Mountain i den nordlige forstad til Jinan City, Shandong-provinsen. Blandt de kulturelle relikvier blev der fundet et sæt akrobatiske terracotta figurer af musik og dans i det vestlige Han-dynasti. Fire af figurerne udfører gymnastik, to af dem gør håndstandene symmetrisk og to af dem bøjer. Desuden udviklede Huatuo i den østlige Han-dynasti "Five-bird Opera" inspireret af dyr. Selv om den er designet til formålet med sundhed og fitness, har dens yndefulde bevægelser vist sig at være gymnastik.

Siden Tang- og Sangdynastierne har gymnastik udviklet sig yderligere med fremkomsten af dobbelte og kollektive bevægelser og mange komplekse tumlende bevægelser kombineret med akrobatiske forestillinger.

Hvad angår instrumental gymnastik, så langt tilbage som det østlige Han-dynasti, var der "Bar Force Gong" blandt det kinesiske folk, hvilket meget ligner den moderne instrumentale gymnastik. Moderne gymnastik stammer fra det 18. og 19. århundrede. På den tid optrådte Tyskland, Sverige, Danmark og andre gymnastikskoler successivt i Europa, som ikke alene fremmer den videre udvikling af gymnastik, men ligeledes grundlaget for dannelsen af moderne gymnastik. Gymnastik blev opført som en formel begivenhed i 1952 Helsinki Olympiske Lege.

Moderne gymnastik blev introduceret i Kina efter opiumkriget i 1840, da gymnastik var meget bagud og der var ingen massegymnastik. I slutningen af Qing-dynastiet blev gymnastik oprettet i skolerne af "udenlandske skoler", reform- og udviklingsskolerne og de uddannelsesmæssige uddannelsesstandarder for borgerlige reformer i den nationale revolutions periode. Som et presserende krav til den omfattende udvikling af uddannelse eller menneskerettigheder og den nationale frelse og udvikling var gymnastik forløber for fysisk uddannelse i det 21. århundrede. Men først i 1924 holdt de tredje nationale spil en national gymnastik præstation med ufuldstændige begivenheder. Gymnastik har oplevet en periode med udvikling og perfektion som en specialiseret sportsbegivenhed, især konkurrencedygtig gymnastik. Under optegnelsen af olympisk gymnastikkonkurrence som eksempel blev etableret pommelhest, fjederring, hvælvinghest, parallelle stænger og vandrette stænger samt rebklatring i de første Athen-OL i 1896. Men der er ingen gulvøvelser og kun mænds gymnastik konkurrencer.

I de følgende olympiske lege er gymnastikkonkurrencer blevet tilføjet brandbar gymnastik (senere omdannet til lystudstyr gymnastik), svensk gymnastik, europæisk gymnastik og andre gymnastik konkurrencer. På de 10. Olympiske Lege i Los Angeles i 1932 blev gulvøvelser tilføjet for at gøre konkurrencedygtig gymnastik til en form. På 11. Olympiske Lege i Berlin i 1936 dannede gymnastikkonkurrencen seks mænds konkurrencer, mens lysapparatets gymnastik, svenske gymnastik og europæiske gymnastikkonkurrencer blev aflyst fra mænds gymnastikkonkurrencer. De olympiske lege åbnede også kvinders gymnastiske begivenheder, men forbedringen og afslutningen af kvinders arrangementer blev afsluttet i de olympiske lege i 17. Rom i 1960.

I 1984 blev den 23. Los Angeles olympiske lege, rytmisk gymnastik opført som en formel begivenhed. I 2000 blev trampolin opført som en formel begivenhed i de olympiske lege i Sydney.

Den pude, der blev brugt i de tidlige dage, var svamp. Med udviklingen af videnskab og teknologi er den oppustelige gymnastikpude nu meget udbredt.

Hot Tags: luft gulv oppustelig til gymnastik, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like