Luftgulv oppustelig til motionscenter

Luftgulv oppustelig til motionscenter

Luftgulv oppusteligt til motionscenter Vi må tage forskellige faktorer i betragtning, som valg af råmateriale, farvekombination, mulig form, samt instruktioner til, hvordan man betjener det korrekt, og hvordan man vedligeholder det på en rigtig måde og så videre, når et nyt luftgulv oppusteligt til gymnastiksalen vil være ...
Chat nu

Produktdetaljer

Air Floor Oppustelig til motionscenter

Vi skal tage flere faktorer, såsom valg af råmateriale, farvekombination, mulig form, samt instruktioner til, hvordan man betjener det korrekt, og hvordan man vedligeholder det på en korrekt måde og så videre, når et nyt luftgulv oppusteligt til gymnastiksal vil blive fremstillet i den indledende fase af design.

luftgulv oppusteligt til gymnastiksalen uden innovation ligesom et menneske uden sjælen. Så de er nødt til at tage alt i betragtning, når de designer og fremstiller luftgulv, der er oppusteligt til gymnastiksalen, såsom oppustelig luftbane til gymnastik ud fra kundernes perspektiv. For eksempel består vores oppustelige luftbane til gymnastik af forlamineret dobbeltlag DWF, materialet er en innovation til dobbeltvægsstof. Det er anderledes end normalt DWF. Vi laminerede en PVC-struktur med høj densitet i stedet for smeltet PVC med tyndere gevind. Denne ændring bringer nogle åbenlyse fordele. For det første er det ikke nødvendigt at lime endnu et lag med forstærket PVC udenfor. Det sparer nogle omkostninger til arbejdskraft og råvarer. For det andet er det lettere end normalt DWF. Det vil i gennemsnit være 2 kg lettere end normalt dobbeltlag.

Sammenlignet med vores produkter, andre fra nogle leverandører bruger billig 3-lags bølgepapemballage, det er så blødt, at det ikke effektivt kan beskytte produktet. Efter foldning af produktet med almindelige plastikposer. Når kartonen er beskadiget, er det let at beskadige måtten. Ingen rygsæk.

IMG_5601


Hot Tags: luftgulv oppusteligt til motionscenter, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like