8M oppustelige Air gulvet For hoppende

8M oppustelige Air gulvet For hoppende

Produktdetaljer: 8M oppustelige Air gulvet for Bouncing 8m oppustelige air gulv for hoppen kan opfylde ethvert krav fra verdensomspændende kunder for oppustelige gymnastik måtter. Det bruger forstærket dobbelt væg stof kendt som DWF og erfarne kunsthåndværkere håndlavede. Det er især velegnet til...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

                                                               

                                                                8M oppustelige Air gulvet for hoppende

8m oppustelige air gulvet for hoppen kan opfylde ethvert krav fra verdensomspændende kunder for oppustelige gymnastik måtter.

  Det bruger forstærket dobbelt væg stof kendt som DWF og erfarne kunsthåndværkere håndlavede. Det er især velegnet til flere formål, såsom gymnastik, cheerleading, hjemmeunderholdning, gymnasium, dance club faglig uddannelse, park og vand spille for sjov.

Rytmisk gymnastik er en ny type af kvinders konkurrencesport og er en konkurrence for Olympic spil og den asiatiske spil. Det kaldes "nye gymnastik" i Japan og "rytmisk gymnastik"i Hong Kong og Taiwan.  

Det opstod i Europa i de sene 19thog tidlige 20thårhundreder, og blev introduceret til Kina af Sovjetunionen i 1950 ' erne. Der er forskellige former såsom hold konkurrencer, enkelte all-around kampe og individuelle begivenhed kampe. Det består af danse, hoppe, balance, bølget bevægelser og nogle færdighed bevægelser. Det er normalt udføres under musik og kunstneriske.

Vores oppustelige gymnastik måtten kan du frit svaje din bevægelser og elastisk kraft er god, således at de træner hoppe er mere præcis og perfekt, bevægelsen er mere smidig og fleksibel og oppustelige gymnastik måtten kan bedre undgå atlet fra falder. Er det bedste valg for gymnastik begyndere.    

                   

 

Hot Tags: 8m oppustelige air gulvet for hoppen, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like