8M Blå Mat Oppustelig Gymnastik

8M Blå Mat Oppustelig Gymnastik

Produktdetaljer: 8M Blue Mat Oppustelig gymnastik Fælles gymnastik-konkurrencer De vigtigste internationale gymnastik-konkurrencer inkluderer verdensmesterskabet, verdensmesterskabet og olympiske lege. Internationale og indenlandske store turnuskonkurrencer inkluderer generelt tre forskellige og ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

517Za8224y5xiangqingoL

8M Blå Mat Oppustelig Gymnastik

Almindelige gymnastik konkurrencer

De største internationale gymnastiske konkurrencer inkluderer verdensmesterskabet, verdensmesterskabet og olympiske lege. Internationale og indenlandske store gymnastik-konkurrencer inkluderer generelt tre forskellige og indbyrdes forbundne konkurrencer, nemlig holdkonkurrence, individuel all-round konkurrence og individuel begivenhedskonkurrence. For nylig er oppusteligt gymnastikudstyr og oppustelig gymnastikmåtte valgt af mange sportsorganisationer.

Udsigterne til de olympiske lege i Rio

Den største vinder af mænds hvælvelsesevent ved OL i Rio 2016 blev Lee Siguang, en nordkoreansk atlet, der vandt guldmedaljer ved VM i 2014 og 2015. Mikulak og Wiedenberg, der vandt femtepladsen i hvælvingen ved OL i London, har også styrken til at vinde medaljer.

Den mest populære mester i gulvøvelser er den japanske spiller Bai Jing. I 2013 lavede Bai Jing en fantastisk pause i verdensgymnastikmesterskabsgulvet - vendte 1440 grader og fik succes. Fire uger med rotation og kontinuerlig drejning er Bai Jings signaturbevægelser. Hans bevægelser i gulvøvelsen er de mest vanskelige.

"På de olympiske lege i Rio i 2016 vil Kinas gymnastik være relativt stram. Herrelaget har styrke til at konkurrere om mesterskabet i holdkonkurrencer, mens kvindelaget næsten ikke har styrke. Fire individuelle begivenheder forventes at konkurrere om mesterskabet Zhang Jian, kendt som "gudfar" for kinesisk gymnastik og tidligere formand for China Gymnastics Association, sagde i den 30. "Li Ning Cup" Southwest Gymnastics Major League-konkurrence i Liuzhou, Guangxi.

 Hot Tags: 8m blå mat oppustelig gymnastik, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like