5M grøn oppustelig mat til gymnastik

5M grøn oppustelig mat til gymnastik

Produktdetaljer: 5M grøn oppustelig mat til gymnastik Gymnastik-relateret viden I gymnastik-konkurrencer ser tilskuere ofte atleter laver ringe eller vandrette stænger, med en læder ting på deres hænder, en ende på deres fingre, en ende bundet til deres håndled, hvilket er kaldet "palme ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

未标题-4

5M grøn oppustelig mat til gymnastik

Gymnastikrelateret viden

I gymnastik-konkurrencer ser tilskuere ofte atleter laver ringe eller vandrette stænger, med en læder ting på deres hænder, den ene ende på deres fingre, den ene ende bundet til deres håndled, som kaldes "palme beskytter". Som navnet antyder, bruges "palmebeskyttelse" til at beskytte håndfladen. Fordi atleter i ophængningsringe, vandrette stænger i alle slags hængende, svingende, løbende, roterende og andre bevægelser er helt afhængige af to hænder for at gribe fat i ringen eller stangen for at fuldføre, er der friktion mellem håndfladen og udstyret i lang tid tid, gnides håndfladen i blemmer eller endda afdækkes, hvilket påvirker træningen. For at beskytte håndfladen skal du gøre træningstiden længere, effekten bedre, undgå blære, smerten ved skrælning, i selve træningsprocessen, opfindelsen af "palmebeskyttelse". Men med udviklingen af gymnastik-teknologi har funktionen af "palme-beskytter" ændret sig, gradvist udviklet sig fra en enkelt "beskyttelses" -funktion til evnen til at forbedre "grebstyrken", hjælpe og fremme udviklingen af bevægelsesvanskeligheder, hvilket gør den tekniske udvikling af vandret bjælke og ophæng ring et spring. Især teknologien i vandret bjælke ændrer sig med hver dag, der går, og den er dybt elsket af publikum. På en måde skyldes det fremkomsten og den kontinuerlige udvikling af håndfladen. Naturligvis kræver beskyttelsen af landing god dæmpningskraft, oppustelig gymnastikmåtte kan bedre beskytte atleternes sikkerhed.

Under konkurrencen kan tilskuerne se atleten stå foran en hvid cylinder og gnide hvidt pulver frem og tilbage med begge hænder, hvilket er en slags antislip magnesiumcarbonatpulver. Formålet er at øge friktionen mellem håndfladen og instrumentet og forhindre, at den falder ud af stangen. 


Hot Tags: 5m grøn oppustelig mat til gymnastik, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like