4M oppustelig mat til gymnastik

4M oppustelig mat til gymnastik

Produktdetaljer: 4M oppustelig mat til gymnastik Kriterier for evaluering af gymnastik I mænds og kvinders konkurrencer scorede dommerne i to grupper spillerne, og dommerne i gruppe D scorede vanskelighedspoint. Det er sammensat af bevægelsesvanskeligheder, forbindelsesvanskeligheder og specifikke ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

4M oppustelig mat til gymnastik

Kriterier for gymnastikevaluering

I mænds og kvinders konkurrencer scorede dommerne i to grupper spillerne, og dommerne i gruppe D scorede vanskelighedspoint.

Det er sammensat af bevægelsesvanskeligheder, forbindelsesproblemer og specifikke krav uden øvre grænse. Dommerne i gruppe E scorede 0,10 point for mindre fejl, 0,30 point for mellemstore fejl, 0,50 point for større fejl og 1,00 point for større fejl. Begge grupper af dommere giver point uafhængigt, de højeste og laveste point fjernes, og derefter er den gennemsnitlige score beregnet til spillernes slutresultat. (Resultat D betyder vanskelighed, meningsvanskelighed, og score E betyder udførelse, hvilket betyder færdiggørelse. Denne ændring er en ny revision efter 2009.)

D-dommergruppen bestemmer "D" -score i henhold til indholdet af et sæt bevægelser. Indholdet af "D"-score inkluderer: at tage de bedste 9 handlinger fra mandlige atleters komplette sæt og 10 handlinger til afslutning af handling, 7 handlinger af kvindelige atleters komplette sæt og 8 handlinger for at afslutte handling, og beregne værdien af vanskeligheder. Den største vanskelighed for både mænd og kvinder er gruppe G.

I alle konkurrencer er vanskelighedsresultaterne for mandlige og kvindelige begivenheder som følger: A, B, C, D, E, F og G; vanskelighedsresultaterne er 0,1, 0,2, 0,3, 0,4, 0,5, 0,6 og 0,7. Efter at FIG officielt har udstedt WAG / MAG CoP i 2012 og navngivningen af nye bevægelser i verdensmesterskabet i 2013, har vanskelighedsresultaterne for gruppe H og gruppe I vist sig i kvinders gulvøvelser; bevægelsesscore er 0,8 og 0,9. Blandt vanskelighedsværdierne for de 10 beregnede bevægelser giver D-dommergruppen 0,5 point for hver handlingsstrukturgruppe. Ud over at hvælge hest skal det komplette sæt bevægelser have den krævede metode. E-dommergruppen bestemmer "E" -score, som starter med 10 point og trækkes med 0,1 point.

Fradraget af "E" score inkluderer: kunsten at komplette sæt bevægelser og fejl i færdiggørelse, teknikker og arrangement. Når kunstneriske og tekniske afvigelser forekommer i slutningen af handlingen, skal punkterne trækkes fra. Lille fejlfradrag 0,1 point; midterste fejlfradrag 0,3 point; stor fejlfradrag 0,5 point; faldende enhedsfradrag 1,0 point. Kunstfradrag, kompletionsfradrag og teknologi, layoutfejlfradrag opsummeres og fratrækkes fra 10 point, den endelige "E" score opnås. "D" -score og den endelige "E" -score udgør slutresultatet for et sæt bevægelser.

Når den samlede score er den samme, afhænger det af den effektive score af E. F.eks. I 2008 olympiske kvinders ujævne barer finale, kinesiske Ho Kexin og amerikanske Liu Jin scorede 16.725 og D var 7,7 point, men kinesiske Ho Kexins effektive score fradrag var mindre (for at gøre hele reglen mere retfærdig, begyndte "break-even" -reglen at bruge den effektive gennemsnitsmetode. Hvis de to spillere scorede den samme score, ville de først se på færdiggørelsesresultatet og fuldføre høj score for at vinde; hvis endda færdiggørelsesresultatet er det samme, skal du fjerne det laveste fra det effektive færdighedsresultat og sammenligne de resterende komplette komponenter jævnt, indtil der kun er en score tilbage. Hvis der stadig ikke er nogen sammenligning på dette tidspunkt, så tag den laveste score fra alle seks afsluttende point og gennemsnit den med de resterende fem point. Hvis alle scoringer er de samme, vil der blive trukket meget for at bestemme stedet. På grund af protester fra nogle foreninger og lande er reglen dog at bryde den jævneste score vedtages kun i de olympiske lege, og verdensmesterskabet må stadig være side om side, så de kinesiske spillere er de første.

For at forhindre ulykker kan værgen stå ved siden af udstyret, men hvis deltageren har brug for hjælp fra værgen i konkurrencen, såsom træneren, der berører atletens krop, trækkes 0,50 point. I vandrette stænger og ringe kan trænere eller assistenter hjælpe atleter med at starte. Atleter kan bruge bandager og bælter. I spillet kan træneren ikke kommunikere med atleterne. Atleter må ikke forlade uden tilladelse. Ikke-sportslige bevægelser betragtes som overtrædelser. Atleter må ikke starte spillet efter vilje under normale forhold, medmindre spillet af en eller anden grund afbrydes. Enhver landing skal være en stående position med benene sammen. Oppustelig gymnastikpude kan bedre beskytte atleternes sikkerhed.

Hot Tags: 4m oppustelig mat til gymnastik, bedst til salg

Undersøgelse

You Might Also Like