4M tilpasset oppustelig gymnastikmåtte med dropstitch

4M tilpasset oppustelig gymnastikmåtte med dropstitch

Produktdetaljer: 4M tilpasset oppustelig gymnastikmåtte med dropstitch Hvorfor har nogle gymnastikkonkurrencer måtter, og andre har ingen måtter? Hængende ringe, pommelheste, parallelle barer og fri øvelse har ikke måtter. Hvorfor hvælle heste, balance bjælker, ujævne barer og vandrette barer ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

4M tilpasset oppustelig gymnastikmåtte med dropstitch

Hvorfor har nogle gymnastik konkurrencer måtter og andre har ingen måtter?

Hængende ringe, pommelheste, parallelle barer og fri øvelse har ikke måtter. Hvorfor har hvælvende heste, balancestråler, ujævne stænger og vandrette stænger måtter? Hvorfor?

Først og fremmest skal du forstå rollen som oppustelig gymnastic mat!

Gymnastikmåden er en beskyttelsesanordning, der forhindrer atleterne i at blive såret af stor belastning. Det spiller en dæmpende rolle. Hvelvhesten, balancestrålen, ujævne stænger og vandrette stænger er alle genstande med stor vanskeligheder med at tage afsted. Derfor er det uundgåeligt, at den oppustelige gymnastikmåtte bruges som en sikkerhedsanordning.

Ringe og pommelheste har ikke svære flyvebevægelser, gymnastikmåtter er ikke nødvendige, parallelle stænger er mænds begivenheder, der er visse flyvende bevægelser, men i betragtning af bevægelsen er ikke for farlig, behøver du ikke gymnastikmåtter.

Det er overflødigt at sige, at gulvet i gulvøvelsen er en stor pude og et gulv med fjedre. Nu begynder mange konkurrencer at bruge oppustelig gulv (oppustelig gulvmåtte til gulvøvelse). Det har bedre ydeevne og bedre beskytter atleter.

Hot Tags: 4m tilpasset oppustelig gymnastikmåtte med dropstitch, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like