12M oppustelig luft gulv

12M oppustelig luft gulv

Produktdetaljer: Hvis du vil købe en premium kvalitet på oppustelig luft gulv til en uovertruffen pris? Se ikke længere end JW Water Sport Product Co., Ltd. Da vi har stor erfaring med produktion og design af oppumpelig luft gulv, har vores produkt et højt omdømme blandt vores kunder ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Hvis du ønsker at købe en premium kvalitet på oppustelig luft gulv til en uovertruffen pris? Se ikke længere end JW Water Sport Product Co., Ltd. Da vi har stor erfaring med produktion og design af oppustelig luftgulve, har vores produkt et højt omdømme blandt vores kunder over hele verden på grund af sin fremragende kvalitet og innovative design. Kvalifikation støttet af erfaring.

12m oppustelig luft gulv er vores blockbuster produkt. Råmaterialet, vi brugte til sådan oppustelig mått, er superfin kvalitet og holdbar presenning med vandafvisende, fremragende høj trækstyrke og superlativ lufthed. 12m oppustelig luft gulv kan let opblæses og deflateres i en hvilken som helst grad kræves med en håndpumpe eller en elektrisk pumpe, så det kan opfylde specifikke krav fra både amatør og professionelle gymnaster med hensyn til stivhed til ydeevne. Rød, lang linje, der er trykt i den midterste del af overfladen på det 12m oppustelige luftgulv, tjener som et visuelt hjælpemiddel, der hjælper folk med at holde balance og forhindrer dem i at hoppe ud af matten ved et uheld, når de gør tumbling eller somersault på det . Fordi det kan opblæses og deflateres ubesværet og har heldig egenskab af foldebar struktur, kan du sætte dem væk til ethvert sted, du vil have, og placeres i et mindre begrænset pladsbesparende rum til dig bekvemt.


Hot Tags: 12m oppustelig luft gulv, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like