Blågrå Oppustelig Gymnastic Mat

Blågrå Oppustelig Gymnastic Mat

Produktdetaljer: Blågrå oppustelig gymnastikmat For at opfylde forskellige og specifikke krav til oppustelig gymnastikmåtte fra mennesker over hele verden med hensyn til kvalitet og design, har fabrikanten rejst deres hjerne for at komme med mange nye designkoncepter, som de forsøger at sætte...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

Blågrå Oppustelig Gymnastic Mat

For at kunne imødekomme forskellige og specifikke krav til oppustelig gymnastikmåtte fra mennesker over hele verden med hensyn til kvalitet og design, har fabrikanten rejst deres hjerne for at komme med mange nye designkoncepter, som de forsøger at sætte dem i praksis, hvilket gør oppustelig mat mere populær og fashionabel blandt folk.

Vi brugte en ny teknologi kaldet Pre-laminated Double Layer DWF. Denne teknologi er en innovation for dobbeltvægsstof. Dens unikke design er helt anderledes end normal DWF. Vi laminerede en PVC-struktur med høj densitet i stedet for smeltet PVC med den indvendige trådsektion. Denne ændring giver nogle store og indlysende fordele. Først og fremmest er der ingen grund til at klæbe endnu et lag af forstærket PVC udenfor. Det sparer lidt arbejde og råvareomkostninger. For det andet er det lettere end normalt DWF. Det vil være i gennemsnit 2 kg lysere end normalt dobbeltlag SUP.

Hot Tags: blågrå oppustelig gymnastikmåtte, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like