8M oppustelige Air gulv til Gym

8M oppustelige Air gulv til Gym

Produktdetaljer 8M oppustelige Air gulv til Gym som grand begivenheder for gymnastik konkurrencen har været afholdt regelmæssigt omkring runde, gymnastik sport har fået mere og mere opmærksomhed fra alle områder af samfundslivet. På grund af dens uimodståelige tendens er der et potentielt stort marked for mange produkter...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer

 

8M oppustelige Air gulv til Gym

SomGrand begivenheder for gymnastik konkurrencen har været afholdt regelmæssigt omkring runde, gymnastik sport har fået mere og mere opmærksomhed fra alle områder af samfundslivet. På grund af dens uimodståelige tendens er der et potentielt stort marked for mange produkter fra gymnastik især oppustelige gymnastik måtter.

 Qingdao JW vand Sport varer Co, Ltd er en fabrik, der professionelt beskæftiger sig med produktion af oppustelige-relaterede produkter såsom oppustelige SUP bord og oppustelige gymnastik mat. For vores oppustelige gymnastik mat, kan nogen spørge, hvorfor vi nødt til at vælge at købe fra din side, da der er mange producenter derude forsøger at fange stykke kage for dette eller hvad kant har du over andre?Der er fire fremherskende grunde støtter der:

1.     Importerede fortykkelse materiale og unikt anti-udskridning design gør det muligt at gøre tumbling løbende og der er ikke længere at bekymre sig om foden glatte og falder tilfældigt.

2.     Vi bruger avancerede produktionsteknologi og udstyr samt fremragende teknologi anvendes til at sikre at overlegne kvalitetsprodukter går deres vej internationalt fra vores fabrik.

3.     Den bløde overflade reducerer effektivt friktion med kroppen under træning, dermed beskytte kroppen mod skader. På samme tid har vores gymnastik mat egenskaber af vandafvisende og anti-fugt der beskytter mat fra skader.

4.     Miljømæssigt ugiftigt og ikke-skarp smag. Gennem mange eksperiment gennemføres på måtten, er der ingen stoffer, at udøver skade mod vores sundhed, fundet, således at du og din familie kan garanteres at bruge oppustelige air måtten.

Endnu vigtigere, kaldet den avancerede teknologi, vi bruger cool boding teknologi. Processen går som følger:

Limenhar været jævnt på begge sider af PVC af arbejdskraft. Derefter forlod dem for ca en halv time for bedre effekt af tørring. Når processen med tørring af limen på PVC er afsluttet, vi lægger PVC på begge sider af brættet (anti-udskridning mat også fast med den avancerede Korea-importeret lim), så vi bruger håndholdte varmer for at opvarme området hvor lim pre findes om bord, mens vi bruger specialværktøj skubbe dem indad for den bedste klæbeevne mellem PVC og bestyrelsen. Temperatur limen kan opretholde spænder fra -30til 70.

 

                   

    

 

Hot Tags: 8m oppustelige air gulvet for gym, bedste, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like