4M Rose Red Oppustelige Air Floor

4M Rose Red Oppustelige Air Floor

Produktdetaljer: 4M Rose Rød Oppustelig Air Floor Gymnastik er blevet stadig mere populær blandt alle aldre af mennesker over hele verden. For at imødekomme kravene til folk til hjælpemateriel, der anvendes i denne sport, har mange variationer sprang op. Oppustelige luft gulv er vores blockbuster ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

4M Rose Red Oppustelige Air Floor

Gymnastik er blevet stadig mere populært blandt alle aldre af mennesker over hele verden. For at imødekomme kravene til folk til hjælpemateriel, der anvendes i denne sport, har mange variationer sprang op. Oppustelige luft gulv er vores blockbuster produkt, der nyder enorm popularitet.

Produktdetaljer:

Hjørnerne på alle sider af det oppustelige luftgulv er udsøgt lavet   af vores professionelle og dygtige medarbejdere har stor erfaring og bedre forståelse af, hvad kunderne ønsker. Ved at gøre det er vores opustelige luft gulv flad, glat linje uden rynker og ingen luft lækket. Håndtag er lavet af dobbeltdækbånd med høj densitet, hvilket er ret holdbart. Det unikke design kan forhindre, at børn fra ankelen sidder fast, når de bruger luftbunden.

Alle detaljer tages i betragtning for at opnå det bedst tænkelige resultat med hensyn til kvalitet, skønhed og holdbarhed. Vi fremstiller alle vores produkter i overensstemmelse med strenge specifikationer af international standard. Tilpasning accepteres, baseret på dine specifikke krav.

Hot Tags: 4m rød rød oppustelig luft gulv, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like