4M Blå Grå Oppustelig Gymnastik Gulv

4M Blå Grå Oppustelig Gymnastik Gulv

Produktdetaljer: 4M Blå Grå Opblåsbare Gymnastik Gulv Oppustelig luft spor fem noter: 1. For at opretholde indendørs hygiejne og sikkerhed, skal sko tages ud, når du kommer ind i gymnastiksalen og derefter bære dem til skabe til midlertidig deponering. 2. Det er klart at gymnastiksal er ...
Chat nu

Produktdetaljer

Produktdetaljer:

4M Blå Grå Opblåsbare Gymnastik Gulv Opblæsbare luft spor fem noter:

1.       For at opretholde indendørs hygiejne og sikkerhed, skal sko tages ud, når du kommer ind i gymnastiksalen og derefter transporterer dem til skabene for midlertidig deponering.

2.       Det er klart, at gymnastiksal er et sted, hvor der ikke findes skarpe genstande, hårde genstande og andre ting, der potentielt kan skade mennesker. Hvis ovennævnte ting findes i et sådant område, skal de transporteres væk fra dette område og informere operatøren, der er ansvarlig for en sådan situation uden tøven for sikkerheden.

3.       Vores oppustelige produkter har et højt omdømme og værdsættelse blandt vores gamle og nye kunder på grund af dets kvalitet, design, korrekt layout og farve. Det bemærkes, at børn under 5 år skal ledsages af deres værge på en ordentlig måde, når de leger med det. Mange opmærksomheder bør sikres, at enhver del af oppustelig luftbanemåtte ikke bliver ridset eller punkteret under brugen.

4.       Når man har det sjovt med produkter på jorden, bør børnenes forældre følge den rigtige brugsanvisning og holde så tæt på afstand som muligt med deres børn, når de leger.

5.       Sæt ikke på jorden med udseende af sand eller andet emne, der forårsager personskader.

Vores oppustelige gymnastikmåtte bruges ikke kun på overfladen af vandet, men også i miljøet, hvor der ikke findes noget objekt uden skarp kant. En sådan oppustelig gymnastikmåtte kan transporteres overalt, hvor du vil have den placeret på. Når deflateret er, er størrelsen så lille, at det er nemt for sådan opustelig gymnastikmåtte at blive anbragt i lastbilen til dit køretøj, hvor som helst vi ønsker. Ovennævnte fordele, transport og transport er mindre vanskeligt. Mange steder, såsom gymnastiksal, fitnesscenter, skole samt græsplæne, strand og så videre, er alle ideelle til at lave fysiske øvelser med vores oppustelige gymnastikmåtte, både sjov og komfortabel.  

Hot Tags: 4m blå grå oppustelig gymnastic gulv, bedst, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like