Hvad er fordelene ved Pulp Yoga

- Nov 20, 2017-

Yoga selv er kendt for et godt helbred. Det kan lette presset, styrke styrken, strække din krop, få dig til at føle dig meget ubekymret, og det kan endda ændre dit liv. Når du kombinerer yoga med sollys, havvand og frisk luft, kan du få flere af fordelene ved naturen. Hvis du elsker naturen, er yoga padle designet til dig!

Forbedre styrken af kerne muskler

Yoga føjer til udfordringen i padleen, fordi du er i en ustabil platform, der er intet fast land som grundlag, derfor tvunget til at træne din kerne muskler stabilitet. Practice yoga paddle er forskellig fra den traditionelle yoga, der er nogle specifikke stil og rækkefølge er mere egnet til at praktisere i padle på. Men de fleste af bevægelserne er i overensstemmelse med traditionel yoga, som bare tvinger dig til at gøre det bedre og forbedre dine balanceværdier.

Lær at respektere naturen

Yoga gør dig padle ved hjælp af en slags helt ny smag af naturen. Mange mennesker er forelsket eller gør nogle padle på individuel, mens man kigger på fisken i vandet, delfiner, hval eller andet marint liv under vand. Hvis du er på havet, har vand eller hav skabninger en frygt, vil padle yoga hjælpe dig med at bryde denne frygt. Det gør dig sikker, du flyder på vandet i vandet og padle under dyrets beskyttelse er under dine fødder, fri fritid for at leve i deres egen verden. Derudover kan du også se på den blå himmel, når du ser fuglene på tværs af himlen, når du praktiserer nogle bagud på stilen, og du vil være fuld af glæde og magt.