Tips til køb oppustelig bestyrelsen

- Nov 20, 2017-

Købe fra de mærker du har hørt og har tillid til.

Kig på materialet og kvaliteten af bestyrelsen. Hvis mærket ikke kender materialet, så forstår de ikke de oppustelige ski.

Tag et kig på nål Greven af luftpude materiale for oppustelige ski. Flere stifter du tegner, jo sværere bestyrelsen er, jo længere det vil vare.

Prøv det før du køber. Dette er den bedste måde til at sikre dit bord passer sammen.

Gode varer er ikke billige, billige varer er ikke gode. Hvis bestyrelsen er nye og billige, skal så der være en billigere grund. Så når du får bordet, du finder det mere som en airbag, og ikke blive overrasket eller UN forstået.

Også være opmærksom på det næste bord med oppustelige pumpe og rygsæk. De fleste af brædder med den samme kvalitet af pumpe, model og ydeevne er også den samme. Men der er stadig nogle sjuskede varer. Du kan eksperimentere med deres egne forskelle. Hvis der er en bestyrelse, det virker, det virker ikke.

Pres og tykkelse. Hvis du køber en 10cm tyk bestyrelsen og dens maksimalt pres er 12 PSI, kan så jeg helt sikkert fortælle dig, at din bestyrelse vil ligner mere en airbag.

Ikke ignorere fin system. At sikre, at finnerne har lille bolt eller skrue fiksering, snarere end direkte indsættelse. Ellers bliver de nemme at miste.

Jeg håber, at du ikke behøver at købe udskiftninger, og hvis du virkelig har brug for dag, du vil finde, at en velkendt mærke eller detailbutik køber en bestyrelse, der er meget nemmere at finde end et bord, du kan købe online.