Surfboard Generelt Hvilket materiale

- Nov 20, 2017-

Surfbrætmateriale er opdelt i polyurethan og syntetisk harpiks.

1, polyurethan lager er kernematerialet i surfbræt industri siden 1960'erne. Syntetisk harpiks og polyesterharpiks kan syntetiseres i polyurethan. Det antages generelt, at dette materiale lettere støbes, fordi det har mindre krystalstruktur, så det kan poleres med fint pulver sandpapir under støbning.

Polyuretanmaterialet har både fordele og ulemper.

I første omgang er systemkortet og arbejderne glad for polyurethanmaterialer, fordi materialets ronin surfboard reaktionsegenskaber gør det godt, fordi der er stærke bøjningsegenskaber af polyurethan. Mange surfbrætkunstnere elsker det, fordi det er let at male eller male surfbræt kunst på dette skum før bordet.

Men en af de største begrænsninger af PU (polyurethan) er dens ringe modstandsdygtighed. Det vil sige, de stærke bøjningsegenskaber i dit surfbræt forsvinder i begyndelsen over tid, og i sidste ende taber surfbrættet sin lydhørhed. På den anden side absorberer denne slags bord vand og over tid vil det medføre, at skummaterialet falmer og derefter gul.

2, kunstigt harpiksbrætskum refererer til ekspanderet polystyren eller polystyren. Efter lukningen af de vigtigste leverandører af polystyrenbrændebrætskum udviklede Clark-skumfabrikken skumpolystyren i 2005, da surfbranchen havde brug for at bygge en skumkerners erstatning for surfbrættet.

På grund af sine fordelagtige egenskaber er udvidet polystyren blevet meget populært som et alternativt skum. Polystyrenskum er et lettere letvægtsskum end polyurethanskum, og dets opdrift er stærkere end polyurethan. I den sidste del af støbeformen er epoxyharpiksen dækket med polystyrenskum, og en meget let, flydende, fastere skumkernen surfbræt er afsluttet. Denne fordel gør surfbrættet ikke let at beskadige eller kollidere.