Surfboard Development History

- Nov 20, 2017-

Så tidligt som 1778 havde den britiske udforsker, Captain Cook J., set denne aktivitet i Hawaii-skærgården. Surfing kom til nogle lande i Europa og Amerika efter 1908. Efter 1960, til Asien. I de sidste tyve år har surfing udviklet sig meget. Nordamerika, Peru, Hawaii, Sydafrika og Australiens østkyst har afholdt store surfingkonkurrencer.


Surfing drives af bølger og på bølgens strand. Bølgens højde er ca. 1 meter, den laveste er mindre end 30 centimeter. Hawaii øerne har bølger, der er egnet til surfing hele året rundt, især om vinteren eller foråret. Bølgerne kommer fra det nordlige Stillehav. Bølgerne er 4 meter høje, hvilket kan gøre atleterne glide mere end 800 meter. Så Hawaiiøerne har været centrum for surfing rundt om i verden.


Det oprindeligt brugte surfbræt er ca. 5 meter langt og vejer 50 ~ 60 kg. Efter anden verdenskrig optrådte skumplanken, og formen af pladen blev forbedret. Surfbrættet er 1,5 ~ 2,7 meter langt, ca. 60 cm bredt og 7 ~ 10 cm tykt. Pladen er lys og flad, for- og bagenden er en smule smal, og der er en stabil caudal fin nedenunder. For at øge friktionskraften belægges en voksagtig ydre membran på overfladen af brættet. Vægten af alt surfbræt er kun 11 ~ 26 kg.


Pukkelhvaler har nogle vinger foran den bølgede struktur, hvilket hjalp dette enorme monster mere elegant glat foran vandet. Denne struktur kan bidrage til at reducere modstanden, og hjælpe pukkelstrømmen "gribe" strømmen for at sikre, at den selv har en kæmpe krop, kan stadig hurtig handling. Inspireret af dette producerer Fluid Earth et surfboard med en bølget forkant