Vælg volumen og vægt af padle

- Nov 20, 2017-

Volumen og vægt af padle

Skovlen efter din størrelse. Hvis mængden af dræning ikke svarer til din vægt, vil dit bord ikke trække dig ud af vandet. Bestyrelsens volumen og vægt er to meget vigtige referencefaktorer, når du vælger padle.

Volumen: Volumen af et bord kan udtrykkes som en liter. Opdriften forårsaget af bordets størrelse gør det muligt for tavlen at transportere tunge genstande. Jo større bordstyrken er, desto større vægt kan den have.

En kortbræt, hvis bred og tyk, kan have god opdrift. På samme måde, hvis langbrættet er smalt og tyndt, er opdrift ikke tilstrækkelig. Så hvis en 200 pund surfer ønsker at surfe, kan du vælge et kort, godt håndteret, men større volumenkort (bredde, tykkelse).

Gravity: hvert bord har en vis tyngdekraft, det er vigtigt at vide, at vægten af brættet er meget vigtigt. Hvis din vægt er for tung til dit bord, så vil dit bord have et dybt udkast, og det er ikke let at stå på ski.


Padle længde

Når du vælger længden af bestyrelsen, tænk på forhånd, hvor vil du glide? Brædderne nødvendige til surfing i havet, eller racing i rolige søer er meget forskellige.

Desuden overveje størrelsen på din bil, om det er let at opbevare og transportere. Og også overveje afstanden du tager brættet til vandet, normalt i et forholdsvis blæsende område, er langdistancetransport af langt bord stadig vanskeligt. I dette tilfælde vil det oppustelige bræt være mere egnet og kan transporteres til vandkanten og derefter oppustes.

Kort bord (9 ', 2,8 meter nedenfor), egnet til surfing. Lang bord, kort bord med bedre manøvredygtighed. Den gennemsnitlige børns surfbræt er under 2,4 meter.

Medium størrelse bord (9 '-12' 2,8 meter -3,7 meter) er den ideelle størrelse af multi-funktionelle bord. Du kan skate i søen eller surfe i havet.

Naga Sako (12,6 '-14' 3,8 meter -4,3 meter), egnet til konkurrence og vandreture. Naga Sakos hastighed er hurtigere end mellem- og kortbrættet, og det er relativt nemt at glide i lige linje. Hvis du er interesseret i racing eller vandreture, har du brug for et langt bord til race eller taxi lange afstande til din campingplads.


Spidens bredde

Bredden af brættet er vigtigt for at opretholde stabiliteten. Plader kan være så brede som 36, 90 centimeter, så de passer til forskellige brugere.

Bred plade (ca. 31 '80cm eller bredere): Bred plade end den bedre stabilitet af smal strimmel, lettere at stå. Men hastigheden vil være langsommere end den smalle.

Smal version (29 "-30" 74cm-76cm): Smalere hurtigere end lang platehastighed, men stabiliteten bliver værre.


Padle kernemateriale

EPS skum materiale: skum materiale, glasfiber eller epoxy harpiks er den måde, de fleste brædder er lavet på. Sommetider anvendes kulfiber og plast, og vægten af brættet varierer alt efter den interne struktur.

Hul (hul kerne): En del mellemkort, på grund af produktionsprocessen, vil bruge hul teknologi. Nogle high-end bord, vil også bruge denne teknologi, for at reducere vægten af bestyrelsen, forbedre dens præstationsevne.

Polyuretanskum: lidt tungere end EPS-skum, der almindeligvis anvendes i entry level bord.

Oppustelig bord: Strukturen af det oppustelige bord er PVC-indpakket drop-stitch materiale. Oppustelige bord er mere modstandsdygtig over for brug, lettere, nem at bære og nem at opbevare.


Caudal fin

Caudal fin kan øge vandkontrol evne og stabilitet:

Denne store enkeltfin er anbragt på bunden med en lille fast bolt. Der er en slot på bunden for at indsætte finnerne.

Tre finindstillinger: Denne indstilling er god til lige kørsel i det flade vand og hjælper med at styre surfingen.

Race tail fin: Denne slags lige og hård fin er meget nyttigt for lange bord at bevæge sig fremad i vinden. Det kan i høj grad forbedre evnen til at få fat i og flip bordet.