Paddle Surfing

- Nov 20, 2017-

Paddle padle surfing eller oprejst. Er en kilde fra begyndelsen af 1960'erne i USA i Hawaii, Hawaii, et team kaldet "Beach Boys of Waikkiki" (Waikiki beach boys) surfer, stående i surfbrættet forlænget for at tage billeder, for at lære at surfe turister derfor, "et andet kaldenavn er SUP Surfing Beach Boy". Sport, der har fejet verden i de seneste år. Oprindeligt fik surf instruktøren at stå på surfbrættet for bedre syn for at kunne styre et stort antal studerende. Det var let at observere situationen og hjælpe oversvømmelsen kommer langtfra.

På den globale varme kystnære udvej er SUPs trend ustoppelig, men også på grund af mange professionelle surfere, berømtheder og berømtheder efterspurgte, i verden kan være involveret i det sikre vand kan se SUP bevægelse.


Thomas, der bragte SUP fra Hawaii til USA, var en Vietnam veteran ved navn Rick. I 2000 stod Rick på en 11 fods surfbræt, der bærede padle fra Leleo Kinimaka og introducerede den nye sport til Californien.


SUP giver objektivt surfere mulighed for at indfange flere bølger, og hjælper også med at observere den indkommende bølge i afstanden. Prisen på SUP spænder fra $ 600 til $ 1500, og længden er stort set over 9 fod, endda op til 12 fod.


I oktober 3, 2008 definerede US Coast Guard SUP som et skib, der kræver, at SUP-spillere skal have tilsvarende redningsveste, når de går ind i bestemte farvande (som i øjeblikket er tilgængelige for selvopustelige redningsveste), idet de tror, at dette ikke vil påvirke folks entusiasme for SUP.


2009, et kendt surfing Promotion Agency "surf kinesisk" for første gang surfing padle ind i landet, afsløret på 2009 kinesiske surf karneval, det kinesiske folk først tæt kontakt med modebevægelsen.


På nuværende tidspunkt er mange spillere i Kina blevet begyndt at opleve denne meget lette civile kontaktsport.