Vælg et egnet paddelkort

- Nov 20, 2017-

Vandski er en aktivitet værd at rose. Det kan ikke kun nyde den rige oplevelse i vand eller ro eller stimulation, men også få venner med ligesindede mennesker. Vi vælger en passende padle, er meget vigtigt for vandski er den rigtige padle, ikke kun kan fuldt ud nyde sjov med en glide af hånden, også vil ikke have for meget byrde. Jeg håber, at følgende indhold kan hjælpe dig med at finde den rigtige bestyrelse.

Typer af brædder

Først og fremmest kan bestyrelsen i henhold til det store ansigt opdeles i fem kategorier:

Paddle surfing

Almagtige bestyrelse

Oppustelig padle

Konkurrencestyrelsen

Yoga bord

Jeg surfer bestyrelsen klassifikation klassifikation: surf padle generelt vil indsnævre padle, kort, lys, hoved og hale vil være relativt smal og skarp. Dette design er bedre styring, let at styre, er designet til surfing. Almægtige bestyrelse: Denne alsidige bord vil generelt være relativt bred, relativt lang, stor størrelse, kort hovedcirkel. Dette bord med surf padle relativt stabil, bæreevne er forholdsvis stor. Denne type bord er velegnet til cruising eller flydende i søer eller rolige floder. Du: Oppustelig oppustelig padle padle er nem at opbevare og transportere. Folk, der padle, lever generelt i lejligheder og kører til vandet for at spille. For dem er harddisken virkelig deres ubeskrivelige smerte. Oppustelig padle med en god løsning på problemet. Men objektivt set, den hårde hårde oppustelige padle, en god surfing oplevelse. Men nu i søen og floden er vandski blevet en mest udendørs vandski, og oppustelig padle er det bedste sportsudstyr. Under brug er det mere som en oppustelig flåde, brugeren kan nemt bruge årene for at undgå at flytte forhindringer. Konkurrence: Konkurrencen i pladen optager gradvist en stor del af padlemarkedet. Flere og flere byer og lande holder denne form for konkurrence. Hvis du vil deltage i denne form for konkurrence, eller ønsker at få motion gennem denne sport, så anbefaler jeg at du bruger dette bord. Konkurrencestyrelsen er lang og smal, med et spidst hoved og en lang hale. Dette design er beregnet til at gøre det muligt for brugeren at bevæge sig fremad hurtigt langs et spor. Denne type bord er ustabil, det er svært at kontrollere, og brugeren skal styre støt med en relativt høj hastighed. Dette er et relativt højt vandski, som kræver mere kontakt og mere tilpasning. Yoga bord: Yoga bord er ikke kun bredt og langt. Overfladen vil have en blød anti-glideklud. Og der er masser af plads til yoga og yoga udstyr. Yoga-praktiserende læger har tendens til at gå ombord og forankret i det solrige sted at øve sig, trækker sjældent langdistance- eller øvelsescirkel.

Hvilken størrelse bord har du brug for?


Når du regner med, hvad slags bord du vil have, så skal du finde ud af, hvilke størrelsesbrædder der passer bedst til dig. Den første ting at forstå er, at bordets størrelse bestemmes af længde, bredde og tykkelse. Jo større bordet er, desto bedre stabilitet. For begyndere skal du starte med et omfangsret bord, langsomt tilpasse sig denne sport, og derefter langsomt reducere størrelsen. Selvfølgelig vil bordets volumen i driften af vand være lidt værre, styring og drift vil være relativt langsom. Så generelt skal du vælge dit bord efter din højde, vægt, padle type og din fortrolighed med sporten. Hvor kan jeg finde den rigtige bestyrelse? Fortrinsvis på det lokale salgspunkt. Generelt vil sælgeren give passende råd om størrelsen af bestyrelsen. Også let at høre nogle andre spørgsmål, der kræver opmærksomhed. Og generelt vil det lokale salgssted have eftersalgsservice, når bestyrelsen fremstår som små problemer, praktisk og rettidig løsning. Nogle butikker vil have nogle forsøgsdage, vil give en række plade og type bestyrelse for forbrugerne at prøve.