Almægtige Gymnasium indviet i Qingdao

- Jun 19, 2019-

Almægtige Gymnasium indviet i Qingdao

1

Beliggende i Qingdao Guosen Gymnasium, Almighty Gymnasium siddende på 4. etage i dens handelsområde omgivet af maleriske menneskeskabte sø. Omkranset af Beike Guan (Natatorium), ligger gymnastiksalen i bjergene mod søen.

1-21-2.2

Inkluderet moderne minimalisme i sit designkoncept, fremhævede Almighty Gymnasium betydningen af gymnastik med fokus på børn. Gymnastiksalen kombinerer perfekt modernisme med dynamik og understreger dens enkle og elegante elementer. Gymmasium dækker tusindvis af kvadratmeter er veludstyret med pitskumgummi-kuber og beskyttelsespude, der anvendes i alle retninger. Alle disse udstyr gør sikrere for medlemmerne at gøre deres bedste præstationer i motion. Faciliteter og udstyr er ordnet ordentligt for at lette flere kurser rettet mod færdighedsøvelser på en effektiv måde, hvilket gør en kombination af sikkerhed og effektivitet.

2-3

Trampolin: Trampolin sikkerhed er et problem, der bringer store bekymringer i offentligheden. Derfor har Almighty Gymnasium, som det altid har gjort før, fortsat brugt den verdensberømte Spedfree Safety sports trampolin (importeret fra New Zealand med originalemballage). Almighty Gymnasium fungerede som eneste agent for Spingfree Safety Sports Trampolin i Qingdao.

3-43-4.2

Aktivitet: Almighty Gymnasium byder på en multifunktionshal til forskellige møder og fester med plads til 50-80 personer. Hallen er udstyret godt med GBL akustisk udstyr, lydkonsol, belysningsanlæg og projektorudstyr. Plads til mere end 200 personer ad gangen, tilskuerpladsen passer perfekt til gruppearrangementer rettet mod børnehaver, skoler og andre organisationer, forældresportsarrangementer, teamopbygningsaktiviteter og andre aktiviteter.