2019 Shaanxi 2rd Young Game's Surfing Konkurrence sparket i Kina

- Jun 10, 2019-

Den 20. februar 2019 startede Shaanxi 2rd Youth Game Surfing Competition i Riyue Bay, Wanning City, Hainan-provinsen, Kina. Mere end 500 deltagere fra 40 professionelle surfinghold på tværs af nationen vil samles i Riyue Bay fra den 20. februar til den 1. marts og vride med hinanden for bedre ydeevne.

Det rapporteres, at surfingkonkurrencen tjener som en del af 2019 Shaanxi 2rd Youth Games, som det var den første af sin art, der blev organiseret af Hainan. I alt 40 hold deltog i dette spil, hvoraf 22 var provinsens hold, 18 klubber løb af ikke-statslige styrker, svarende til 565 personer.

Med dette spil som en mulighed lykkedes det Wanning at tage fat på forandringen for at opgradere omdannelsen af turismen, da den fokuserede på at opbygge tre zoner og et center- (pilotreform og åbningszone, national pilot økologisk bevaringszone, national strategisk strategisk zone og internationale turist forbrugercenter). Med sine unikke ressourcer til dynamisk turisme har Wanning fuldt ud udnyttet store politikker, der er gunstige for det internationale turistforbrug, der er fastsat i den generelle plan for Kina (Hainan) Pilot Free Trade Zone. Der er gjort en indsats for at opbygge en national surfing træningsbase og organisere træning for nationale og provinsielle surfing teams for at etablere surfing som et "gyldent navn kort" for at udvide åbningen op til omverdenen, hæve det økonomiske niveau, fremme venskab og folk og kulturelle udvekslinger med verden og tilføjer til Wanning den mest blændende smag.

Xusi Hai, vicedirektør for Water Sport Management Center under statens fysiske kulturadministration, sagde, at som ungdomsspil er en vigtig begivenhed, som er på niveau med nationale spil og asiatiske spil, udgør den en afgørende bestanddel af Kinas olympiske strategimål. Youth Games er blevet afholdt i Hainan for første gang samt surfing begivenhed oprettet i dette spil. Ved at holde det 2. ungdomsspil, vil Wanning accelerere den lokale sportsindustri udvikling og opgradere sport og turistindustrien. Samtidig forventes det, at flere og flere regeringsorganer og ikke-statslige styrker lægger mærke til og deltager i den nationale sportsindustri og yder deres bidrag til den kinesiske sportsøkonomiske udvikling.