Qingdao CIF World SUP Board Tournament-5KM Skill Competition i 2019

- Nov 01, 2019-

51fe107b561181c_size480_w1080_h720

4. maj

 

Som en af de 20 vigtigste begivenheder til Qingdao International Fashion Season i 2009, startede CIF verdens SUP-turnering ved Olympic Sailing Center, No.3 Bathing Beach og Fushan Bay i Qingdao, Kina, der varede 3 dage fra 24. til 27. oktober. Under turneringen ville verdens top-padlere kæmpe med hinanden for bedre ydeevne mod det blå hav og den azurblå himmel og tilføje elementer som passion og entusiasme og sportmode til Qingdao, en international metropol.

Konkurrence for 5 mil lange rundløbsmærker er blandt de spektakulære i CIF verdens SUP-turnering. Deltagerne er alle top-notch-padlere, der repræsenterer verdens højeste niveau i SUP i verden. Konkurrencen består af strandafregning, rundt om et mærke, tilbagevenden til stranden og sidste all-out strejf. I begyndelsesfasen af konkurrencen kæmper alle padlere med hinanden for bedre ydeevne ved det første mærke og holder fred med hinanden i beach turn-back-konkurrencen.

a015888c8e83f59b2b2888b751abc74_副本

I det seneste år nyder SUP-padlsport stor popularitet rundt om i verden, hvilket er en rival på sociale medierunivers, der fremmer udendørs sport. SUP-padlesport er blevet en moderigtig vandsport, der nyder enorm popularitet blandt offentligheden.

Siden introduktionen til Kina i 2009 udviklede SUP-padle-begivenheden sig hurtigt. På nuværende tidspunkt når den sammensatte vækstrate på SUP-markedet 11,9% i Kina. I mange vandområder er der mange sportsentusiaster, der begyndte at opleve lidenskab fremkaldt af en sådan tilgængelig vandsport. Denne Qingdaos verdens SUP-turnering vil hjælpe med at imødekomme kravene i Disposition om foryngelse af nation gennem fysisk uddannelse, der er promulgeret af statsrådet, implementere den nationale strategi for landsdækkende fitnesskampagne og hurtigere tempoet i opbygningen af sundheds-Qingdao-byen. En sådan begivenhed ville tilskynde udviklingen af vandsport til ny energi og livskraft og bedre kultivere den muliggør sportskultur til at fremskynde sportsindustriens udvikling i Qingdao.