Hvorfor er presset af oppustelige bestyrelsen?

- Nov 20, 2017-

Når et board kan kun være oppumpet til 12 psi pres, kan blive opkrævet et andet bord til 25 psi pres værdi. Det afhænger af mange faktorer, såsom strukturen i bestyrelsen, tykkelsen af bestyrelsen, og klar forståelse af den maksimale inflation værdi af bestyrelsen.


Nogle af strukturerne, bestyrelsen kan modstå mere pres. Generelt anbefalede strømforsyner PVC tykkelse bord stort pres værdi vil være større, på anden side, tynd vil være mindre.


Tykkelsen af bestyrelsen bestemmer til en vis grad, mængden af luft til at blive opkrævet. Samme meter bord, 10cm bord til at tilføje flere gas til og 15cm bord viser den samme hårdhed.


Være klar over den maksimale oppumpningstryk for bestyrelsen. Et godt brand skal ved grænsen for inflationen tryk værdien af produktet, og er blevet testet for at bestemme det kritiske punkt af oppustelige beskadigelse af bestyrelsen. (generelt, der er en vis afstand fra deres anbefalede værdier.) Vær forsigtig. Nogle af dem sælger billige, og det anbefalede tryk er kun 10 psi for bestyrelsen. Det er meget sandsynligt, at de ikke har testet det pres, som bestyrelsen kan modstå, og det er ikke klart, hvad bestyrelsen er i stand til at.